am si eu o intrebare: Vreau NEAPARAT sa cumpar filmele "Crows Zero" si "Crows Zero 2" si le-am gasit pe amazon.de dar nu stiu daca trimite in Romania... ma puteti informa si p emine in legatura cum sade treaba cu amazon.de??? sarut mana![]()
am si eu o intrebare: Vreau NEAPARAT sa cumpar filmele "Crows Zero" si "Crows Zero 2" si le-am gasit pe amazon.de dar nu stiu daca trimite in Romania... ma puteti informa si p emine in legatura cum sade treaba cu amazon.de??? sarut mana![]()
Io nu stiu cum, daca sunteti fani seinfeld, nu aveti deja dvd-urile luate din anglia, unde se gasesc la preturi mici. Eu am deja 7 sezoane si n-am dat mult pe ele, ca sa nu mai zic de diferenta in bonusuri si toate cele fata de editia asta romaneasca.. Nu atac pe nimeni, doar am spus o parere![]()
Arata bine iar la noi asta a fost singura versiune lansata a filmelor pe blu-ray (si a mai aparut si tarziu la noi). Iar la emag e chiar mai ieftin cu 20 ron fata de magazineIo am luat din uk varianta in boxset, deci fara figurina, cu 200 ron. Legat de filme in sine, transferul video e super misto, mai ales pt primele 2 filme.
Bookmarks