De la Carturesti. Ultimul pe stoc. Nu l-am vazut pana acum si nu stiu cum de mi-a scapat fiindca am o slabiciune pentru filmele horror/thriller coreene
De la Carturesti. Ultimul pe stoc. Nu l-am vazut pana acum si nu stiu cum de mi-a scapat fiindca am o slabiciune pentru filmele horror/thriller coreene
Au multe filme belea coreenii. Dai o geana si pe The Wailing, A Tale of Two Sisters, Parasite, I Saw the Devil, Thirst... the list can go on and on and on.
Planuiesc sa le cumpar pe toate la un moment dat, sa nu ma mai complic cu HBO, Netflix and co. care oricum nu le baga.
De pe olx - 120 lei:
- Batman Begins.
- The Dark Knight.
- The Dark Knight Rises.
- The Batman.
De pe provideo 50% reducere (4k) 275 lei
- Transformers 3
- Transformers 4
- The Batman
- Matrix Renasterea
- Zi de instructie
Transformers 2: Revenge of the Fallen 80 lei
Transformers 5: The Last Knight 48 lei |carturesti.ro
Postez aici. Pare ca problema ar fi fost o fabrica din Pennsylvania, dar nu e clar daca servea doar piata US:
- Hundreds of your Warner Bros DVDs probably don't work anymore; UPDATED with response from WB
Alte resurse:Warner Bros. Home Entertainment is aware of potential issues affecting select DVD titles manufactured between 2006 – 2008, and the company has been actively working with consumers to replace defective discs.
Where possible, the defective discs have been replaced with the same title. However, as some of the affected titles are no longer in print or the rights have expired, consumers have been offered an exchange for a title of like-value.
Consumers with affected product can contact the customer support team at [email protected].
-“They curdle like milk”: WB DVDs from 2006–2008 are rotting away in their cases - Ars Technica
- Warner DVD's not working thread - watch to make sure they still play | Home Theater Forum
- DVD Rot ? - DVD Talk Forum
- Warner DVD Defect Troubles | Steve Hoffman Music Forums
- Master List of Rotted Warner Home Video DVDs.docx - Documente Google
- Warner Home Video Rotted DVDs technical information.docx - Documente Google
Also, nu stiam ca life expectancy al unui DVD e 30-100 ani, conform Sony:
Overall, reminder sa faceti backup la physical media.A typical DVD disc has an estimated life expectancy of anywhere from 30 to 100 years when properly stored and handled. How the disc is stored and handled will determine the longevity of the media.
Am avut un joc cumparat din strainatate care avea disc rot in carcasa. Recent am patit cu disc Starfield, efectiv jumate din el e galben, asa a venit de la Altex. Ambele fiind blu ray. Fain.
Warner in Europa nu fac DVD-uri, nu ma pot pronunta despre celelalte regiuni totusi (ma indoiesc). In Europa un gigant este Koch Media (Plaion), ei sunt responsabili de multe, de la cd-uri de muzica pana la jocuri (ps5, xbx), si antivirusi (in trecut cand se gaseau pe discuri).
Referitor la DVD ROT - am un bun prieten ce are peste 500 de filme pe dvd, majoritatea vechi de peste 15 ani si functioneaza toate impecabil. In colectia de CD-uri, cele de muzica clasica Deutsche Grammophon ce sunt cumparate in anii 1986-1990 fabricate in RFG inca functioneaza impecabil.
Calitatea discului este importanta si bineinteles cum s-a facut copierea. Calitatea (rezistenta in timp a produsului) media a scazut mult in ultimii zece ani atat la suportul fizic cat si hardware (aparatele). Sunt cd playere (anii 80-90) / dvd playere (sfarsitul anilor 90 inceputul anilor 2000) care functioneaza si astazi impecabil.
Pozele atasate sunt cu un dublu CD cumparat in 1988 fabricat in RFG (Republica Federala Germana). Alta calitate era atunci, bineinteles si alt pret. Un asemenea cd in banii de astazi ar fi pe putin 50 de euro.
Bookmarks