Bleach si Naruto Shippuuden ...au fost mai multe anime care mi-au placut,wolf's rain ,gunslinger girl ,Elfen Lied,Blood+ ,Basilik si multe altele pe care nu mi le pot aminti acum.
Bleach si Naruto Shippuuden ...au fost mai multe anime care mi-au placut,wolf's rain ,gunslinger girl ,Elfen Lied,Blood+ ,Basilik si multe altele pe care nu mi le pot aminti acum.
Anime-urile imi plac foarte mult din cauza ca mie imi place foarte mult Japonia ( am inceput sa invat si limba)
Cel mai mult mi-au placut : Naruto ( si Shippuuden) , Fullmetal Alchemist , Yu-Yu Hakusho .
La Naruto nu prea mam mai uitat pentru ca ed vre-un an am inecput manga si e mult mai interesanta decat anime .
Anime-ul si mie imi place, nu ma prea omor dupa mainstream desi bleach ii satifacator (pe la 14 ani totusi trebuie sa admit mia placut Dragon ball z de exemplu) in fine din lista de anime-uri pe care leam vazut daca ar fii sa aleg favoritele acestea ar fii:
Gundam Seed (pe care am sa-l revizionez dupa ce termin cu .hack//roots):
.hack//Sign
Initial D
Ahhh...n-am vazut Spiral (Suiri no Kizuna) in lista ta,e un anime de exceptie.Iti mai recomand Golden Boy (o comedie foarte buna) si Young GTO(Shonan Junai Gumi),daca ai vazut GTO e pacat sa nu-i vezi si aventurile tineretii sale.
Am vazut Gundam SEED pana la capat,mult prea over-dramatic,dar a fost ok.
Ultimu anime vizionat de mine e...Gungrave,decent.
Nu apar chiar toate anime-urile pe care leam vizionat in lista deoarece am facuto mult mai tarziu, dar ms ca miai amintit sa adaug Spiral si Gungrave XD, cat despre Young GTO cu siguranta o sa ma uit la el ^^, o sa incerc si Golden Boy desi nu pare exact "my cup of tea".
Horror - Elfen Lied / Gantz / Monster / Paranoia Agent / Blood + / Hell Girl
Actiune - One Piece / Bleach / Naruto / Gunslinger Girl / Black Lagoon / Air Gear / Inuyasha / Basilik / Vampire Knight / Zombie Loan / Strait Jacket / Burst Angel / Black Blood Brothers / Kiba / 07-Ghost / Chrono Crusade / Yu Yu Hakusho
Momentan atat imi trec prin cap ...dar au fost o gramada de anime de nota 10 pe care din pacate nu pot sa mi le amintesc acum.
.Hack//Sign are cel mai epic ost care lam auzit vreodata intr-un animesi modul in care potriveste actiunea cu muzica... doar ptr partea cu muzica si merita vazut.
Lumee, lumee, in sfarsit am reusit si eu sa ma mai delectez cu calculatorul !
Sunt organizator la Nijikon (un festival anime, cosplay, gaming, manga etc....) si as vrea sa va invit maine la Palatul Copiilor. Din pacate, maine e ultima zii. Intrarea va fii 8 lei (don't blame me, eu vroiam sa fie moca da de trebuie si noi sa dam niste premii la cosplay ). Va astept pe acolo.
PS-> Eu voi fii tipul cu PS3 la bataie si care are in consola Naruto Storm (va uitati dupa unu mai inalt cu pletesi imi ziceti CG-parola secreta
-).
-> Daca aveti Soul Calibur 4 sau Street Fighter 4 va rog sa aduceti ca nu avem decat o singura copie din fiecare da care e de 360.
Un topic foarte interesant
Cool Cosplayers from various anime - SGCafe (nu m-am uitat pe toate paginile...dar ce-am văzut mi-a plăcut
)
SUGOI !
Asta da cosplay! Eu o sa il fac la Otaku pe Yondaime (Mindato from Naruto), dar nu sunt sigur. Ma gandeam si la Ishida din Bleach (am si arc
).
Ronan, nu faci si tu un cosplay? Tu ce cine zici sa cosplay-ez ?
---------- Post added 28-11-2009 at 11:34 PM ----------
...eh, nu știu. Niciodată nu m-am g�ndit.
Mad Jack - Piratul cel teribil sau Jack Sparrow- at�ta știu
Am aproape 17 ani si parca mie "rusine" cand recunosc ca ma uit la anime-uristiu ca sunt oameni care au peste 20 de ani si urmaresc anime-uri dar...
prefertele mele au fost: elfen lied, wolf`s rain, blood+, + naruto movies ( 1 2 3 4 )
So what ? Eu ii stiu pe organizatorii de la Otaku si de la Nijikon care au si 34 de ani si ii doare fix undeva de ceilalti care zic : 'Frate, te mai uiti la animeuri, esti gay...' lol si tu ii iei de gat, ii ridici si strigi 'Chidori...'.
Acelasi lucru se intampla si in cazul jocurilor, I mean, look at Monky...
Eu ma uit mereu cu unchimiu care are 29 de ani la animeuri . Nici un lucru nu are varsta !
(Si cu tata care are 42 de ani ma uit la Tom & Jerry)
Unchiul tau are 29 de ani?
PS-> Ma rog, cum ziceam, sa revenim la subiect! Ronan, la cate animeuri cred ca ai vazut tu la viata ta :
1. Cred ca stii mai multe caractere decat Jack - Piratul cel teribil sau Jack Sparrow(nu prea tine de anime-uri).
2. Why not ? De ce sa nu faci cosplay, nu trebuie neaparat sa dai o gramada de bani pe un costum, eu zic ca cu maxim 350 ti-ai cam facut orice costum (in pret nu sunt incluse accesoriile mari gen un arc sau vreo sabie lol) ? You should try ?
Costumele de calitate (Solgoo sau YiHeng) sunt foarte scumpe si intr-o conventie se vede clar diferenta dintre ceva home-made si ceva pro.Iti urez succes oricum,sa vi cu poze
app de anime-uri: Imi aduc aminte cum acum un an faceau colegii misto' pe motivul ca ma uit la anime.Acum,6 dintre ei urmaresc saptamanal Naruto (unul chiar a devenit obsedat...) si alte cateva recomandate de mine.
Problema e perspectiva din care sunt privite anime-urile de catre outside-eri,acea ca sunt desene animate.Din moment ce le privesti ca pe niste carti puse in miscare pe ecran,atunci situatia se schimba.
Nu, sorry
Mad Jack - Piratul cel teribil sau Jack Sparrow sunt singurele personaje la care aș face cosplay.
�n rest...cele din animeuri, jocuri chiar și filme sunt pa![]()
Adevarat, acuma nici eu nu as vrea sa cheltui o gramada de bani pe costum. Eu o sa am buget cam in jur de 500 ron (vad eu cum ii strang) si cred ca o sa iasa destul de frumos plus ca la Yondaime, singurul lucru mai important asa este pelerina. Mersi si sigur vin cu poze!
PS-> Nu-i nimic Ronan, poate ii faci si pe aia.![]()
Bookmarks