5 pesti in 7L se numeste ciorba (asta daca nu cumva sunt toti puiuti sub 1cm)...
Sanitarul acela, are si el un nume... ce e ? Hoplo, ancistrus, cory ? Pentru ca fiecare se comporta diferit. Dar oricum, daca sta pe la suprafata, o face de obicei pt. ca nu are oxigen sau a tras aer si nu-l poate elimina....
Deci, incepi te rog prin a-ti numi pestii... Hoplosterum si Corydoras nu numai ca ies la suprafata, dar ei TREBUIE sa faca acest lucru, pentru a-si lua oxigenul. Ancistrusii nu prea au ei treaba cu suprafata... Alti "sanitari" nu-mi vin in minte acum.
Clorocid-ul elimina clorul si metalele grele din apa, insa e recomandat (mai ales la acvariu atat de mic) sa faci asta in apa pusa la declorinat, nu direct in acvariu.
Sfatul meu (pe langa recomandarea de a citi http://www.consolegames.ro/forum/f63...i-echipamente/) este sa treci la un acvariu mai mare. In 7L orice mica dereglare poate insemna adio pesti instant. Sincer eu ma chinui si cu cel de 30L sa-l mentin (neavand posibilitatea sa pun chiller, co2, plante mari, etc...). Si cand spun chin, e de 10 ori mai greu de mentinut valori ok decat unul de 100L... Nu mai vorbesc de fertilizanti sau medicamente... care de obicei vin si ele cu chestii gen "o picatura la 50L". Ce faci, imparti picatura in 7 ?![]()
Bookmarks