Sa-ti traiasca, foarte dragut e. O sa suferi cu "treburile" prin casa vreo 6 luni, dar e un mic inconvenient pentru cata bucurie iti aduce o "jigodie" d'asta.Apropos, cat timp are?
Are 7 saptamani, e la mine de trei zile. E greu la inceput, dar deja simt ca merita, m-am atasat foarte mult de el.
Nu am niciun animalutz de casa...dar mi-as dori un pui de cioara!
Daca are cineva habar de unde as putea "adopta" un pui de cioara , PM me!![]()
Baieti am nevoie de ajutor. M-ar interesa sa imi cumpar un catel si ma gandeam la un rottweiler sau la un labrador retriever, dar habar nu am la cine sa apelez. Nu vreau un caine de paza ( in cazul rottweiler-ului), vreau un catel de companie si nu vreau sa particip nici la concursuri. Am inteles ca este un targ de animale la Plumbuita, dar parca a fost inchis, nu stiu foarte multe detalii, asa ca orice informatie este bine primita.
Eu iti pot spune de unde l-am luat pe micul Tyson, poate te ajuta. Am primit toate hartiile, carnet de sanatate, pasaport, microcip si tot ce ii trebuie unui caine. Te-as sfatui totusi sa cauti peste tot pe net, sunt foarte multe canise. In Bucuresti sunt slabe sanse sa gasesti, Tyson al meu a venit de la Brasov pana aici. Cauta caini de vanzare si etc pe net, dai telefoane si te lamuresti si de conditii si de pret. Ideal este sa mergi sa vezi cainii si mediul in care traiesc, eventual sa vezi parintii si sa il alegi chiar tu. Oricum, trebuie sa ai mare grija.
Merci pentru informatii, daca poti si cand ai timp, lasa-mi te rog un numar de telefon, un site de unde ti-ai luat catelul. Imi spunea cineva sa evit Pet Shop-urile ca au probleme de sanatate animalele. E adevarat?
Dansa este MayaAdoptata la inceputul lunii oct, acum domnisoara mare! Jucausa, nazdravana, de multi ori ne intrebam daca este corcita cu iepure, caine, etc. S-a incadrat perfect in familia noastra de zapaciti
![]()
Bookmarks