Mereu ma cert cu un prieten pe tema super eroilor overpowered: el zice ca super man e over powered pt ca are prea multe puteri si nu prea poate fi omorat decat de kriptonyta. Da in realitate super man are slabiciuni destul de multe (kryptonite, magie, forta bruta foarte mare, lipsa expunerii la razele galbene de la soare si posibil altele) si el a murit cel putin odata din cate stiu (omorat de Doomsday). Si desi zice chestia asta el nu considera ca Wolverine e overpowered. Tipul asta e nemuritor! Si Rlzzler a spus chestia aia cu celula si eu am vazut in ceva banda desenata in care wolverine a fost prins intro explozie nucleara, toata pielea de pe corp i s-a dus, a ramas doar scheletul si in cateva minute a revenit la normal...atata ca nu avea haine pe el
). Am auzit pana si unele scenarii in care a fost rupt literalmente in doua si nu a murit sau a fost mancat de Hulk
. Si totusi wolverine nu e overpowered...super man e. Eu consider ca daca un personaj nu poate muri atunci el e mai puternic decat ar trebui.
As mai citi ceva pe wikipedia acuma da mi asa de somn...cred ca o sa las pe maine.
Btw Rlzzler imi place ca tu ai punctat ce iti place la x si ce nu iti place. Poate ca unii cred ca e cam mult da mie mi s-a parut interesant ce ai scris. Multe chestii nu stiam. As vrea ca si alti useri sa scrie macar o zecime din cat ai scris tu
.
P.s. iara prietenul meu crede ca Spawn e super ok pt el desi nici el nu poate fi omorat (si in plus Spawn l-a invins pe Satan si pana si pe Dumnezeu...that's beyond godlike)
Bookmarks