Am terminat prima carte, urmeaza
Am terminat prima carte, urmeaza
Oferta foarte buna la emag, ediția "dicționar" o voi face cadou, prea mare, prea grea, prea ca la tara :)
Attachment 225076
Cumparate saptamana trecuta, 40 lei de pe elefant.ro
http://i62.tinypic.com/34xrhw2.jpg
Liturghia Neagra.
Ma scuzati ca am luat o poza de pe net,dar momentan nu dispun de un telefon cu camera si nici de aparat foto.
S-au mișcat foarte repede, am dat comanda ieri pe la vreo 6 seara, azi la 10 dimineața erau in Vâlcea
PS nu știu de ce mi-a întors poza :(
Cat au costat toate ?
^^Lectura placuta.
Nr. 11
Ce, doar Ronan sa o aiba pe Pusheen?! I deserve Pusheen, too!
Tacerea Mieilor - Thomas Harris. Am citit primele 2 carti din serie ( Hannibal Rising si Dragonul Rosu ), si am gasit-o in sfarsit si pe aceasa.. Nu prea se mai gaseste.
Ai preferat ordinea cronologica literara, daca pot zice asa. Cred ca era mai ok daca incepeai cu Dragonul Rosu si terminai cu Rising, dar deja e discutie gen "in ce ordine sa vezi filmele Star Wars" :)) Lectura placuta!
Mersi. Am terminat-o deja. Mi s-a parut mai ok sa le citesc in ordinea asta.
Acum ca tot am citit Codul lui Da Vinci si sunt reduceri pe elefant.ro, am luat si celelalte 3 carti ale lui Dan Brown in care Langdon e personaj principal.
In sfarsit am timp de citit.
Nr. 12
Libris.ro, sunt de nota 10+
30 lei God of War, cealalta a fost cadou, dar e binevenita ca oricum plec in vacanta :D
Recomand atat cartea, cat si filmul tuturor celor care au jucat si inteles The Last of Us.
Parca e si film?