-
1 Attachment(s)
Nr. 1 :zombieleft::zombieright:
-
1 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
Nr. 1 la vremea lui, Nr. 2 azi. Foarte bine realizate!!!
-
14 Attachment(s)
Harap-Alb continua (nr. 14)
The Walking Dead (nr. 2)
Andrew Fowler - Cel mai periculos om din lume - Julian Assange - WikiLeaks
H. P. Lovecraft - Scurte povestiri (vol. II, III si IV)
Antologie coordonata de Ellen Datlow - Inferno - despre teroare si supranatural
-
Stiu ca topicul se intituleaza "Ce ne-am cumparat azi-carti" dar nu stiam unde as fi putut posta urmatoarea intrebare:
Are cineva idee de unde as putea cumpara aceasta carte Carte - Divina comedie, Dante Alighieri - Elefant.ro ? Vad ca nu mai este pe stoc.
Doresc varianta care sa includa toate cele 3, Infernul, Purgatoriul si Paradisul.Multumesc anticipat.
-
Vad ca editiile de la Gramar, Polirom si Ed. Paralela 45 sunt epuizate peste tot. In cazul in care vrei sa iti cumperi o editie noua (deci nu second hand) ti-as sugera sa cumperi Opere Vol. 3 George Cosbuc de la editura Academiei (Fundatia Nationala pt Stiinta si Arta) care contine atat traducerea integrala la Divina Comedie cat si volumul cu comentariile lui Cosbuc la opera lui Dante. Costa insa destul de mult dar este o editie de lux.
Divina Comedie. Traducere si Comentarii de George Cosbuc - Dante Alighieri - editura Academia Romana
-
^ Multumesc frumos pentru raspuns.In caz ca nu va fi disponibila varianta postata de mine in viitorul apropiat, voi strange bani sa cumpar varianta precizata de tine.
-
2 Attachment(s)
Guinness World Records 2015 Gamer's Edition
-
Wow, very nice Ronan, de unde??? I want to read 2 :)
-
1 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
Pentru ca nu am putut face rost de ea altfel, 35 lei imprimare + legare la un centru de copiere din cartier.
-
1 Attachment(s)
Some heavy reading + some light reading
Imi comandasem si Guinness World Records 2015 Gamer's Edition dar mi-au tras tzeapa cei de la Okian, aparent furnizorul era total out of stock, reintra in Iulie si aparent ei vroiau sa astepte pana atunci sa-mi trimita comanda. Daca nu le dadeam eu mail, nu s-ar fi deranjat sa ma anunte. Urat si nu ma asteptam din partea lor.
-
-
Da, book depository e ok și au transport gratuit.
-
3 Attachment(s)
The Walking Dead :zombieleft: Nr. 2, 3, 4 si 5, cumparate la timpul lor.
Attack on Titan Vol 1 si 2 (15.78 Eur), comandate in data de 22 Ian de pe book depository si ridicate de la posta vineri 6 Feb.
-
1 Attachment(s)
55 lei de pe elefant.ro :)
-
4 Attachment(s)
Harap-Alb continua (nr. 15)
The Walking Dead (nr. 6) - am pierdut cateva numere...
-
1 Attachment(s)
Mihail Gorbaciov - Amintiri + altele
-
1 Attachment(s)
Cred ca e singura biografie care nu este o parodie cash grab.
12$ iTunes
-
1 Attachment(s)
25 de lei, transport inclus, emag