Nu ai pentru ce, cartea este foarte buna,eu am reusit sa o citesc in engleza si am cautat sa o iau in romana pentru prietena mea,stiu ca nu am avut noroc, cel mai probabil ai sanse mai mari la anticariat.Sper sa o gasesti si spor la citit.
Nu ai pentru ce, cartea este foarte buna,eu am reusit sa o citesc in engleza si am cautat sa o iau in romana pentru prietena mea,stiu ca nu am avut noroc, cel mai probabil ai sanse mai mari la anticariat.Sper sa o gasesti si spor la citit.
Completare la bibliotecă. Luate de pe Cărturești cu 100 ron. Mai aștept un colet și de pe site-ul editurii Corint.
Comandat ieri, primit azi. De pe Nautilus - English Books
Cixin Liu - Three Body Problem, Dark Forest, Death's End impreuna la 137 cu tot cu transport.
![]()
Turnuletul de la Litera, doar 150 lei. Au avut super reduceri cu ocazia aniversarii a 31 de ani de activitate.
Celelalte din diverse locuri, gen Libris, Cartepedia sau Nemira.
^Sunt curios cum completeaza 2035 seria. Urmeaza sa o achizitionez si eu.
Primite azi cadou. Magicianul lui Fowles mi s-a parut extraordinara. Eram foarte curios de Colectionarul, insa, abia astept sa parcurg Suflete moarte, o carte despre rau care din pacate nu a fost terminata.
@raduadelin iti recomand si Copilul Fiona Barton.Este cu aceeasi protagonista, oarecum o continuare la Vaduva.
Carturesti, 95 Ron. Dupa ce am citit Fratii Karamazov si Invierea am realizat cat de mult imi place literatura rusa.
Imi cer scuze de extra post dar nu mai pot da edit. Doar ce mi-au ajuns si acestea prin posta la scurt timp dupa ce le-am ridicat pe celelalte de la curierDe pe okazii cu 28 ron.
Primite cadou. Orasul bantuIT de la un fost coleg de liceu iar celelalte de la elevele pe care le pregatesc pentru proba de bacalaureat la filosofie.
Vai, te invidiez pentru Orasul BantuIT! Se gaseste foarte greu editia aia.
Spor la citit, e una dintre cele mai bune opere scrise de King.
Multumesc! El cred ca nu si-a dat seama ca nu se mai gaseste in forma asta si mi-a oferit-o ca isi cumparase editia mai noua necartonata ce are ca titlul doar IT. Eu am mai citit o singura carte de King si mi-a placut in ciuda faptului ca nu e una dintre cele mai aclamate ale dansului, O mana de oase. Am citit si eu pe goodreads despre asta si am vazut ca are recenzii bune.
Rukax, nici eu nu am citit multe dar ti-as sugera The Stand (vezi ca e editia originala, si cea revizuita, dupa 10 ani, sau ceva de genul, de la prima editie).
Ma documentasem acum ceva timp despre ea dsr din pacate vad ca e epuizat stocul la toate librăriile la varianta i romana. Poate o gasesc la vreun anticariat. Din pacate nu imi este relaxant cititul in engleza mai ales la o asa carte voluminoasa...
Apocalipsa e si ea in categoria cartilor rare de SK la noi in tara. E o carte buna, dar trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare.
Cartea mea favorita scrisa de King este 11/22/63, v-o recomand.
Pff, am gasit-o pe okazii in 2 volume dar e 400 de lei...chiar mi-a starnit interesul, mai ales ca si in trecut imi doream sa o citesc. Am vazut serialul 11/22/63 deci imi imaginez cat de buna poate fi cartea, care ma gandeac ca il depaseste cu mult.
Comanda sosita ieri de la Nemira. Gata cu achizitionarea de carti, cel putin o perioada![]()
Bookmarks