Intermitentele mortii - Jose Saramago, pentru mine ������
Eu si totusi alta - Jojo Moyes, pentru doamna, ambele de pe clb.ro, caci au o librarie peste drum de scarbiciu
De mult asteptam niste reduceri la ele si m-am nimerit bine pe site.Am vrut editiile mai noi, mi se par mai aspectuoase si sper sa nu se ingalbeneasca in timp. | polirom.ro 131 lei
elefant 62 lei | transport gratuit
Sa vad cum sunt, daca imi place Troia, poate le iau si pe celelalte doua de la Stephen Fry
L-am luat si eu azi. la 10 lei e oke, urmatoarele cica vor fi 30 de lei?
ceea ce mi se pare cam mult.
A postat detaliile aici: Marvel vs DC Comics - Page 2.
Yuval 120 lei |polirom.ro
eMag ultimele doua, Litera (Anotimpul) si restul de la Elefant.Total 300 lei cu transport gratuit la toate.
Mai schimb un pic registrul de la Harry Potter
Recomand si filmul pentru cine nu are timp de lectura. Personal, l-am vazut de 3 ori. Are un farmec deosebit.
Am reușit în sfârșit sa iau Dune (9 volume) 260 lei Nemira.
Aștept sa comand și Legendele Dunei abia în august o sa vina.
Am inteles ca trebuie sa încep cu cele trei si pe urma cu turnuletul de mai jos.
Am cautat și am văzut ca mai este și partea de final numita Dune 7 (Vânătorii Dunei si Viermii de nisip ai Dunei), inca nu sunt traduse.
Sper sa ma prinda, am investit ceva bani, filmul mi-a plăcut.![]()
Am vazut in Carturesti cateva editii super faine scoase de Armada (care apartine de Nemira) dar pacat ca erau toate in romana. Eu am renuntat sa mai citesc in lb romana nu din snobism ci pur si simplu am observat cu timpul ca traducerile sunt de toata jena.
Am si eu pe wishlist toata seria Dune, Witcher si Wheel of Time dar caut sa fie ori editie de colectie ori ceva facut fain. Pana acum nu am gasit nimic care sa-mi placa.
De cand am kindle citesc doar pe el si daca e sa iau ceva in format fizic vrea doar pt placerea mea vizuala.
Lectura placuta!
Bookmarks