Update RAHAN
COMORILE PĂM�NTULUI
"O colecţie unică de minerale, roci şi pietre semipreţioase. Primul numar va consta 4.99 lei, restul 10 lei.
“Biblioraftul se va da cu numarul 2, care apare peste 2 saptamani (28 septembrie 2010). Restul numerelor urmand sa apara saptamanal.
Numarul de contact : 021.401.0888
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Editura DeAgostini �ţi oferă posibilitatea de a-ţi alcătui o colecţie impresionantă şi valoroasă de minerale şi pietre semipreţioase, completată de o enciclopedie complexă de mineralogie!
�n fiecare săptăm�nă, Comorile Păm�ntului vine cu o revistă şi cu un eşantion superb de mineral sau de piatră semipreţioasă, pe care să-l expui �n tăviţele speciale ale colecţiei! Revistele pot fi �ndosariate �n BIBLIORAFTURI elegante, ordonate pe rubrici cu ajutorul SEPARATOARELOR seriei.
Apare săptăm�nal la chioşcurile de presă.
COLECŢIA TA DE MINERALE ŞI PIETRE SEMIPREŢIOASE REALE
Fiecare mineral sau piatră semipreţioasă se ambalează individual. Fiecare cutie are un burete de protecţie. Pentru a evita deteriorarea cutiei, am adăugat sub capac o folie specială.
Expune-le �n tăviţele speciale ale colecţiei. Prima tăviţă va fi oferită GRATUIT �mpreună cu numărul 2. Pentru o identificare c�t mai uşoară, lipeşte-le etichetele pe care le vei găsi �n numerele viitoare. �mpreună cu numărul 21 al seriei, veţi primi autocolantele primelor 21 de minerale."
Sursa: COMORILE P
Volumul 101 : Crimă şi pedeapsă - Prima parte
Autor: F.M. Dostoievski
Sursa: http://www.adevarul.ro/colectia_rosie/
Stephen King... cica prima cartea din seria la care s-a inspirat de la TOLKIEN, LORD OF THE RINGS
The Dark Tower: The Gunslinger (1982)
si inca una... pe care o asteptam foarte mult...
The Strain Guillermo del Toro and Chuck Hogan.
geniala carte.. cat am citi pana acum...
Top Gear pe Noiembrie + suplimentul "Cele mai sexy 100 de supercaruri" + Zu is you ( din revista)
Mare mi-a fost mirarea cand am dat la chioscul de ziare peste... primul volum din Stapanul Inelelor!!!![]()
Bookmarks