Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 360 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 175 225 ... LastLast
Results 2,481 to 2,500 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2481 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Noi batem si jucam foarte bine numai in amicale, in oficiale e problema. Argentina n-a jucat la nici 30% din potential. Pe Spania am batut-o cu 3-0 sau 3-1, pe Germania cu 5-1, dar ne-a batut Lituania in calificari cu 3-0.

2. #2482 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Frumos a jucat Romania,meritam sa castigam.

3. #2483 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    "Lovitură devastatoare pentru DigiSport, Antena 1 și DolceSport! Mogulul Adrian Sîrbu a achiziţionat, alături de „Grupul de la Monte Carlo”, drepturile TV ale Ligii 1 de fotbal pentru următorii cinci ani!

Despărțit la final de an de Central European Media Enterprises, companie ce deține Pro TV, Adrian Sîrbu vrea să revină în forţă şi să deschidă un nou post de televiziune! El este personajul misterios aflat în spatele şi mai misterioasei firme Intel Sky Broadcast Ltd. Alături de Adrian Sîrbu au mai intrat în tranzacția pentru drepturile TV ale Ligii 1 și alţi potenţi financiar, care fac parte din frăţia selectă a oamenilor de business, supranumită „Grupul de la Monte Carlo”! Este vorba de Elan Schwartzenberg, Cristi Burci sau Mihai Văcăroiu, fiul fostului premier Nicolae Văcăroiu! Cu forţele unite, redutabila falangă financiară, coordonată de Adrian Sîrbu, speră să facă din drepturile TV o super-afacere, care, bineînţeles, să le aducă şi profit! Totalul sumei care va fi plătită LPF pentru următorii cinci ani este de minimum 173 de milioane de euro!"

EXCLUSIV! Sîrbu dă 173 de milioane pe drepturile TV! - Fanatik | Sport si pariuri

4. #2484 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Mitica a spus inaintea meciului cu argentina .. ca va paria multi bani pe un egal ...

5. #2485 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Nu e prost deloc Borcea, a trecut toata averea pe numele micutului care se pare ca e doar cetatean american: EXCLUSIV | Nici n-a sărit bine din scutece, că Alexandru Borcea este deja milionar american - Fotbal intern | Libertatea.ro

6. #2486 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    U crezi ca ei nu stiau ce se va intampla cu ei . Verii becali si cu Borcea si.au schimbat domiciliul in Constanta . Nu sunt ei asa de prosti , aveau bagajele facute cu o seara inainte cred

7. #2487 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Burleanu l-a reconfirmat pe Piturca la Nationala, pe Deaconu la CCA si a cazut la pace cu Nasu ca acesta din urma sa aiba renta viagera de "doar" 50.000 euro pe an, fara masina si fara secretara, iar restul beneficiilor ramanand neschimbate: Pachet fără precent pentru Mircea Sandu » Limuzină, cheltuieli de protocol sau prezenţa în orice deplasare a naţionalei. Lista uluitoare aici :: GSP.RO

8. #2488 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce bataie de joc, auzi si tu, 50k pe nimic. Din impozitele noastre. Ce sa zic, ma bucur ca si eu contribui lunar si anual la strangerea de fonduri pentru indivizi precum Mircea Sandu

9. #2489 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai FRF ia bani de la bugetul de stat?

10. #2490 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu

11. #2491 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Luand in calcul datoriile neplatite ale FRF la bugetul de stat, am impresia ca eu cotizez pentru salariul lui Sandu. Daca eu nu imi platesc impozitul, se face imediat ancheta, cand altii au datorii la stat, FRF in cazul de fata, se lungeste termenul automat. Credeam ca se subintelege ideea. Macar de asta stim, dar mai sunt multi despre care habar nu avem. Si nu doar in fotbal. Sunt scarbit de treburile astea.

Si ca il tot laudati pe noul "naș", un articol care il murdareste putin:

Nişte găinării — Maria Andrieş

12. #2492 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai FRF de unde are datorii la stat? N-a platit impozite pe salariile angajatilor?

13. #2493 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu il lauda nimeni, dar mai bine asa decat Avram sau Popescu si clanul Becali. Imi placea o parte din echipa lui Gica Popescu, dar cam atat, prefer un tanar cu o echipa tanara si poate o mentalitate "vestica"

PS mai rau decat a fost nu se poate

14. #2494 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Echipa tanara cu Pitzi si Deaconu Bricheta?

15. #2495 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Citeste-i programul si caută-i si echipa! O sa intelegi mai bine, nu stau sa port o discuţie cu un om care iubeşte cancanu' si cauta nod in papura. Eu cred ca Razvan Burleanu e raul cel mai mic, se putea mult mai rau

16. #2496 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Om trai si om vedea cu acest dom Burleanu.

PS: se poate si mai rau decat a fost. Istoria a demonstrat acest lucru (ma refer la orice activitate, nu neaparat la fotbal).

17. #2497 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Credeam ca suntem pe topicul Fotbal...

18. #2498 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pe Razvan Burleanu l-au lovit asteroizii ceva: Revin renegaţii » Răzvan Burleanu îl obligă pe Victor Piţurcă să se împace cu Adrian Mutu şi alţi doi jucători! :: GSP.RO

Auzi, sa revina Mutu si super-lentul de Sapunaru la Nationala. Puffff.....

19. #2499 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    avem si noi acces la interent si diverse gazete

20. #2500 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai atunci sa desfiintam thread-ul daca tot avem acces la net si la gazete.

---------- Post added 07-03-2014 at 13:55 ----------

Pe cine intereseaza pentru ce infractiuni au fost condamnati cei din dosarul transferurilor: Curtea de Apel BUCUREŞTI - Informaţii dosar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 360 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 175 225 ... LastLast