Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 360 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 224 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2461 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ce recurs... e definitiva condamnarea, deja sunt cu totii in puscarie
    Trebuie sa fie si irevocabila. Pot face recurs legal la ICCJ, numai ca pe noul cod penal aceasta sentinta de azi e imediat executorie. Ei ar putea scapa la recurs sau sa ia in plus/minus sau sa se mentina pedepsele de azi.

Logic, Curtea de Apel nu poate da o sentinta definitiva si irevocabila, ci doar ICCJ. Intotdeauna dupa apel urmeaza recursul.

2. #2462 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Puscaria sa.i manance ... fratii becalii numai sunt mafioti

3. #2463 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Coordoneaza ei si din parnaie.

4. #2464 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Pt cei care au pierdut emisiunea de azi

5. #2465 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Bombă în Liga 1 » LPF a vîndut în secret drepturile TV pentru următoarele 5 sezoane! :: GSP.RO

---------- Post added 05-03-2014 at 09:43 ----------

Copos, Giovani si Tata Jean, avand peste 60 ani, e posibil sa faca doar jumatate din pedeapsa.

---------- Post added 05-03-2014 at 09:47 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Pt cei care au pierdut emisiunea de azi
    La minutul 5.35 astia zic ca sentintele date de Curtea de Apel sunt definitive si irevocabile. Oare asa o fi?

---------- Post added 05-03-2014 at 09:54 ----------

La minutul 11.51 astia spun ca se mai poate face recurs.

---------- Post added 05-03-2014 at 10:00 ----------

Prost e Banciu, la min. 16.27 zice ca Popescu a luat 3 ani si 10 luni.

6. #2466 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Burleanu si Avram in turul 2. Pronosticuri ceva?
    Attached Images Attached Images 607986-rkx2732.jpg

7. #2467 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Castiga Burleanu, Chivorchian e prieten bun cu taticu' lu' Razvan

8. #2468 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Se negociaza ceva inainte de turul 2.
    Attached Images Attached Images frf.jpg

9. #2469 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Castiga Burleanu, Chivorchian e prieten bun cu taticu' lu' Razvan

Chivorchian: "Daţi voturile mele viitorului, adică lui Burleanu"
    .

Se pare ca ai avut dreptate.

10. #2470 SP
    Senior Member tray's Avatar
    din 9 posturi pe pagina asta 6 sunt ale tale.

Ce ai de gand? Nu poti sa te rezumi la 2-3 si sa la dai edit?

11. #2471 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gata, Burleanu este preşedintele FRF la doar 29 de ani Inca o veste buna dupa ce s-a întâmplat ieri

12. #2472 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Mare surpriza asta cu Burleanu. Apropo, e in studioul SPTFM: LIVE Sport Total FM

"Domnule Kassai, aștept demisia dumneavoastră mâine dimineață. Vă rog nu mă puneți să vă dau eu afară!"

13. #2473 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Da cine este Burleanu? Eu unu nu am auzit de el...sper sa faca treaba...

14. #2474 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Ai aici date despre el :
    Despre mine – Răzvan Burleanu
    ...
    De la începutul anului 2012 mă ocup exclusiv de succesul şi dezvoltarea minifotbalului în România şi Europa.

15. #2475 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Mare surpriza asta cu Burleanu. Apropo, e in studioul SPTFM: LIVE Sport Total FM

"Domnule Kassai, aștept demisia dumneavoastră mâine dimineață. Vă rog nu mă puneți să vă dau eu afară!"
    Daca Kassai nu-si da demisia e aproape imposibil sa-l dea afara in mod legal. Numai daca demonstreaza Burleanu ca Kassai e incompetent, atunci il poate da afara. Kassai nu are mandat de 4-5 ani cum a avut Nasu, ci e angajat pe durata nedeterminata pe codul muncii. Daca totusi il da afara, ca-l poate da abuziv, Kassai il da in judecata si-si recapata postul si salariile din urma. A zis Nasu ca si el a facut asa in 2 cazuri si a pierdut. Un caz cred ca e Craciunescu, care a fost dat afara de Nasu de la CCA si a revenit pe functie plus ca a luat salariile restante pana la repunerea in functie.

16. #2476 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Gooool Maxim!

17. #2477 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    S.a anulat

18. #2478 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Trebuie sa fie si irevocabila. Pot face recurs legal la ICCJ, numai ca pe noul cod penal aceasta sentinta de azi e imediat executorie. Ei ar putea scapa la recurs sau sa ia in plus/minus sau sa se mentina pedepsele de azi.

Logic, Curtea de Apel nu poate da o sentinta definitiva si irevocabila, ci doar ICCJ. Intotdeauna dupa apel urmeaza recursul.
    Nu există hotărâri definitive și irevocabile în materie penală, ci doar definitive. Pe Vechiul Cod de Procedură Penală sentința era executorie după epuizarea tuturor căilor de atac, pe noul Cod sentințele pronunțate de către Curțile de Apel sunt executorii, cu posibilitatea exercitării în continuare a căilor de atac.

19. #2479 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Frumos meci

20. #2480 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Foarte frumos. Torje a plecat cu tricoul lui Messi pana la urma. Oricum, Messi nu a facut mare lucru si eu tot cred ca a fost anulat aiurea golul lui Maxim.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 360 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 224 ... LastLast