Se pare ca din sezonul urmator Liga 1 se va vedea pe fostele posturi ale lui Paskany: Look TV si Transilvania Live: Surpriza! Cine va transmite... | Romania TV | RTV.net
---------- Post added 17-03-2014 at 12:32 ----------
Da, iti poti face abonament, era de mai demult, numai ca in timpul unui meci de PL o sa-ti mearga sacadat.
Cica Neymar ar castiga mai multi bani decat Messi: Potential trouble at Barça: Neymar earns more than Messi | English | AS.com
De cand o firma din Romania care are un angajat cu dubla cetatenie, romana si germana, trebuie sa plateasca fiscului din Germania impozitul pe salariul platit angajatului in Romania?
Este vorba despre clubul Steaua si Dorinel Munteanu:
Încă o LOVITURĂ pentru Becali. Se trezește cu EXECUTORII judecătorești în Ghencea să-i pună sechestru!
Bun e Van "Pepsi" asta
LE: echipele calificate in sferturi sunt urmatoarele:
Chelsea, Bayern, PSG, Man. Utd., Borussia, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid
Eu cam asa vad sferturile
Man. Utd-Barcelona
Chelsea-Atletico
Bayern-PSG
Real-Borussia
Sferturi UCL:
Sfert1. Barca-Atletico
Sfert2. Real-Borussia
Sfert3. PSG-Chelsea
Sfert4. Man. Utd.-Bayern
Si cu putin noroc castiga.La ora actuala singura echipa care mi se pare putin peste Chelsea e Bayern.
BREAKING: Following further investigation, Robin van Persie has a sprained knee, which will keep him out for around four to six weeks.![]()
sper la o revansa pentru RM fata de BVB mai ales ca sezonul asta sunt praf in aparare si s-a vazut cu shalke ce poate face atacul lui RM, iar barcelona cu AM sper sa fie un meci spectaculos nu iarasi cu multe faulturi, cel mai echilibrat mi se pare PSG cu Chelsea, nu stiu de ce lumea o vede asa puternica pe chelsea (ps: eu tin cu chelsea)
Nu are nicio şansă Borussia, lipsesc prea mulţi jucători importanţi:
Lewandovski, Blaszczykowski, Reus, Gundogan, Subotic, Schmelzer, Bender.
Intr-un meci ca asta orice se poate intampla si nu uitati RM este in lupta pentru titlu, e lider, si nu are voie sa faca pasi gresiti mai ales daca nu castiga duminica, pe cand BVB a abandonat de mult cursa pentru campionat si se concentreaz pe CL, au experienta si stim cu totii ca nu sunt adversari slabi la acest nivel si orice se poate intampla in fotbal in special in CL si istoria ne-a aratat asta de foarte multe ori![]()
Bookmarks