Chelsea-Arsenal 3-0 min 16, incredibil
long may he reign !
Apropo,banner-ul cu The Chosen One este pazit de stewarzi.Incredibil asa ceva...
Eu tot am încredere în el ca manager. Însă, la vară trebuie schimbate foarte multe lucruri...
Nu poți face mare lucru când primii tăi doi căpitani (Evra și Vidic) au atitudinea aceasta pe teren... În afară de Rooney și încă 2-3 nimeni nu aleargă, par resemnați de când intră pe teren.
Nu inteleg ce anume din ce a facut Moyes la United te face sa ai incredere in el. Cine crezi ca este de vina ca intra jucatorii resemnati? E inadmisibil sa iei o echipa care a castigat campionatul lejer, la 11pct diferenta, si sa o duci pe locul 7 in sezonul urmator, avand in vedere ca ai un lot chiar mai bun decat in campionatul trecut.
meciul cu utd-city 0-3 a fost identic cu Liverpool-chelsea 0-2 din 2010..if you know what i mean
Moyes m-a făcut să respect echipa Everton prin lucrurile pe care le-a putut face cu unul dintre cele mai mici bugete din PL. Nu voiam un Mourinho sau altul de genul la Man Utd. care să arunce cu vreo 200 mil de lire și apoi să plece după 2-3 ani de zile, indiferent de rezultate.
Manchester United înseamnă stabilitate și a construi pentru viitor. Nici cu Fergurson nu juca echipa spectaculos, dar erau mai montați și luau multe puncte. Eu am încredere că va fi alta situația la anul, dacă își va aduce jucătorii pe care-i vrea și le dă drumul la mulți din echipa actuală.
Și pentru cei care se-ntreabă de ce Man Utd joacă atât de diferit față de anul trecut, răspunsul nu este neapărat Fergurson, ci stafful său. Singura greșeală a lui Moyes este că a dat afară tot stafful vechi, în condițiile în care Mike Phelan era baza echipei. El stătea cu jucătorii la fiecare antrenament și dădea indicații în timpul meciurilor. Moyes a venit cu Phil Neville și l-a luat pe Ryan Giggs în locul lui Phelan și Rene, primii doi fiind la început de carieră în antrenorat.
Gata cu Real, nu-i mai vad cu şanse sa câştige campionatul, a jucat oribil oricum, iar Bale e...
PS nasol ca au astia de la Borussia jucătorii accidentaţi, le dădeau iar cu terenul in cap![]()
mai sunt destule etape..totusi eu as vrea sa castige Atletico de dragul diversitatii....
Bookmarks