Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 129 of 360 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 179 229 ... LastLast
Results 2,561 to 2,580 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2561 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Chelsea-Arsenal 3-0 min 16, incredibil

2. #2562 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Marriner l-a dat afara pe Gibbs in locul lui Ox?

3. #2563 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    United vs City 0-1 ....
    Din minutul 1

4. #2564 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Bayern campioana cu "doar" 7 etape inainte de final

5. #2565 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    #MoyesOut
    Attached Images Attached Images bjm4jqjcyaarmvj.jpg

6. #2566 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    long may he reign !

Apropo,banner-ul cu The Chosen One este pazit de stewarzi .Incredibil asa ceva...
    Attached Images Attached Images article-2589392-1c90b2a000000578-362_634x422.jpg

7. #2567 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Eu tot am încredere în el ca manager. Însă, la vară trebuie schimbate foarte multe lucruri...

Nu poți face mare lucru când primii tăi doi căpitani (Evra și Vidic) au atitudinea aceasta pe teren... În afară de Rooney și încă 2-3 nimeni nu aleargă, par resemnați de când intră pe teren.

8. #2568 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Nu inteleg ce anume din ce a facut Moyes la United te face sa ai incredere in el. Cine crezi ca este de vina ca intra jucatorii resemnati? E inadmisibil sa iei o echipa care a castigat campionatul lejer, la 11pct diferenta, si sa o duci pe locul 7 in sezonul urmator, avand in vedere ca ai un lot chiar mai bun decat in campionatul trecut.

9. #2569 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Bayern Munchen campioana ... si in Anglia cred ca City o sa devina campioana

10. #2570 SP
    meciul cu utd-city 0-3 a fost identic cu Liverpool-chelsea 0-2 din 2010 ..if you know what i mean

11. #2571 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Bayern Munchen campioana ... si in Anglia cred ca City o sa devina campioana
    Chelsea castiga.

12. #2572 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Liverpool - Sunderland nu e pe Eurosport ? Damn it ...

13. #2573 SP
    acum e

RE: pana in min 8 au fost iahturi pe Eurosport

14. #2574 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum sa nu fie, eu ma uit acum pe EuroSport Romania nu ES HD

15. #2575 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Dadusem la 22:05 si transmisia inca nu incepuse. M-am pripit si m-am speriat

16. #2576 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Jalnici sunt comentatorii EuroSport, mananca prea mult rahat...turcesc

17. #2577 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Nu inteleg ce anume din ce a facut Moyes la United te face sa ai incredere in el. Cine crezi ca este de vina ca intra jucatorii resemnati? E inadmisibil sa iei o echipa care a castigat campionatul lejer, la 11pct diferenta, si sa o duci pe locul 7 in sezonul urmator, avand in vedere ca ai un lot chiar mai bun decat in campionatul trecut.
    Moyes m-a făcut să respect echipa Everton prin lucrurile pe care le-a putut face cu unul dintre cele mai mici bugete din PL. Nu voiam un Mourinho sau altul de genul la Man Utd. care să arunce cu vreo 200 mil de lire și apoi să plece după 2-3 ani de zile, indiferent de rezultate.

Manchester United înseamnă stabilitate și a construi pentru viitor. Nici cu Fergurson nu juca echipa spectaculos, dar erau mai montați și luau multe puncte. Eu am încredere că va fi alta situația la anul, dacă își va aduce jucătorii pe care-i vrea și le dă drumul la mulți din echipa actuală.

Și pentru cei care se-ntreabă de ce Man Utd joacă atât de diferit față de anul trecut, răspunsul nu este neapărat Fergurson, ci stafful său. Singura greșeală a lui Moyes este că a dat afară tot stafful vechi, în condițiile în care Mike Phelan era baza echipei. El stătea cu jucătorii la fiecare antrenament și dădea indicații în timpul meciurilor. Moyes a venit cu Phil Neville și l-a luat pe Ryan Giggs în locul lui Phelan și Rene, primii doi fiind la început de carieră în antrenorat.

18. #2578 SP
    Greu meci...e bine ca s-a terminat cu bine..inca 3-4 puncte si ne calificam in UCL

19. #2579 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gata cu Real, nu-i mai vad cu şanse sa câştige campionatul, a jucat oribil oricum, iar Bale e...

PS nasol ca au astia de la Borussia jucătorii accidentaţi, le dădeau iar cu terenul in cap

20. #2580 SP
    mai sunt destule etape..totusi eu as vrea sa castige Atletico de dragul diversitatii....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 129 of 360 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 179 229 ... LastLast