Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 145 of 360 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast
Results 2,881 to 2,900 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2881 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Nu. cred ca dupa ce le-au dat 5-0 lui Bayern se duce la atac Chelsea.
    Nu-i bun sarcasmul, face rau Stiu ca Mou e cel mai bun, pardon, a fost, acum e doar plictisitor in joc dar mai ales in declaraţii.

Revenind la UCL, am crezut cu tărie ca Bayern nu are adversar, dar vorba colegilor, "tiki-taka" e deja de domeniul trecutului, nu poti cu Bastian si Kross

2. #2882 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Tu la ce raspuns te asteptai la asa o intrebare?

Si cine e acum cel mai bun? Pep?

3. #2883 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu intru in polemica, doar iti raspund la a doua intrebare.

Desi nu am ţinut cu echipele antrenate de respectivii, mi-au plăcut foarte mult doar 2 antrenori, Mourinho si Ferguson. Nu dau verdicte, sunt profan, dar imi place Jurgen Klopp.

4. #2884 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu intru in polemica.
    Stiu ca Mou e cel mai bun, pardon, a fost, acum e doar plictisitor in joc dar mai ales in declaraţii.

Vad

5. #2885 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    La o ironie fina m-am gândit sa răspund cu aceeaşi moneda. Baftă maine, seara buna!

6. #2886 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Fotbal

1) poza reprezinta perfect ce s-a intamplat anul trecut si anul acesta

2) fact: mourinho a fost primul care a oprit tikitaka, pana atunci s-au castigat 1 campionat mondial, 2 europene, 2 ucl si 3 titluri consecutive si parerea generala era ca nimeni nu poate opri acest stil de joc si ca nu ai cum sa raspunzi, iar echipele se prezentau pur si simplu ca la o executie. De cand a reusit mourinho s-a schimbat perceptia cu 180'. In plus voi uitati echipa lui chelsea din primul mandat cum juca li se ziceau masinaria de fotbal, iat rm cu el antrenor a castigat liga cu cel mai bun atac din istorie. El are o calitate se poate mula pe ce jucatori are la dispozitie, cum vreti voi ca el sa atace cand nu are atacanti si cel mai bun jcator de atac e accidentat ? Nu credeti ca ar fi sinucedere curata ? Daca cunoasteti atat de mult fotbal si sa criticati jocul lui chelsea, faceti un exercitiu de imaginatie, faceti o tactica pentru jucatorii pe care i-a avut acum chelsea si mergeti si castigati 90% din punctele puse in joc cu echipele principale din PL si sa ajungeti pana in semifinala.

7. #2887 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca unii citesc printre rânduri, am spus ca mi-a placut Mou, dar ultimul an la Real a fost o bataie de joc, comportamentul lui nu imi place, stiu ca nu ar trebui poate judecat decat pt cariera de antrenor dar asta sunt eu. Uite alt ex., chiar daca sunt fan Liverpool nu il inghit pe Suarez mi se pare lipsit de fair play, am mai spus si ma repet sunt profan in acest domeniu, imi spun o simpla părere, părerea unui iubitor de fotbal si atat.

PS acum o sa-mi iau pietre de la Paul

8. #2888 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Normal ca nu are jucatori de atac, pe Mata si Lukaku i-a dat pentru ca nu faceau faza de aparare asa cum vrea el, iar pe Willian l-a facut dintr-un jucator foarte ofensiv un simplu jucator de contraatac(in cel mai bun caz). Transferuri in atac nu a facut deoarce nu prea exista atacanti pe stilul lui, singurul cred ca ar fi Cavani, care a plecat la PSG. De ce crezi ca l-a reciclat pe Etoo?

La Real Madrid exact de aia nu a mers treaba, pentru ca nu se stie mula si nu a putut transforma ofensiva in defensiva. Pana una alta, conform declaratiei sale, a avut la Real Madrid cel mai bun lot din istoria clubului rezultatele insa au fost cel putin discutabile!

Nu ma intelegeti gresit, nu am spus ca e un antrenor rau, chiar deloc. Doar ca imi pare prea rigid si nu are cum sa-mi placa un om extrem de subiectiv, ingamfat si lipsit de fair play...

9. #2889 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cel mai simpatic fan Real Madrid

10. #2890 SP
    Banned SWTFU's Avatar

11. #2891 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cel mai simpatic fan Real Madrid
    Haha, asta e cel mai impatimit . Bai, ce am mai ras

12. #2892 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Cam asta s-a intamplat aseara.
    Attached Images Attached Images real-bayern.jpg

13. #2893 SP
    For the third time this season the team has won the Performance of the Week Award, with the 2-0 victory at Liverpool judged the best display by any team in the top four divisions by the League Managers Association.

Salut

14. #2894 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mou incepe cu 6 fundaşi: Ivanovici, Terry, Cahill, David Luiz, Ashley Cole, Azpilicueta, spectacol garantat, 1-0 pt. Chelsea

15. #2895 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Nu dezamageste Mourinho nici in seara asta.

16. #2896 SP
    Voi il ascultati pe Ilie Dumitrescu? Eu mor de ras la fiecare meci de UCL care il comenteaza tactic. E mult peste alte programe catalogate ca si "comedie" la TV.

17. #2897 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Poti zice ceva de Mister?

18. #2898 SP

19. #2899 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Dar ce se intampla..s-a stricat autobuzul..

20. #2900 SP
    S-a retras in glorie de la chelsea Eto'o in seara asta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 360 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast