Stai liniştit, câştiga ultimele două partide
Foarte tare ce a facut Dani Alves VIDEO Reacţia genială a lui Dani Alves după ce fanii lui Villarreal au aruncat cu o banană spre el :: GSP.RO .
D-ale lui Mourinho: Jose Mourinho a jubilat după ce a îngenuncheat Liverpool: "Nu contează cine ia titlul, noi i-am bătut pe unde i-am prins" :: GSP.RO
---------- Post added 28-04-2014 at 13:18 ----------
Veste bombă! Gigi Becali a ieşit din închisoare » De astăzi lucrează la Academia lui Gică Hagi! :: GSP.RO
Chiar imi pare rau de liverpool, mai ales ca meciul asta aproape ca nu va conta pt chelsea. Nu mi-a placut jocul, dar ma asteptam mai mult de la o echipa care venea dupa 11 meciuri castigate la rand si care avea titlul in mana dupa 24 de ani.
Ce zice taicasu lu Giggs despre el:
However, there is one person who isn’t pleased to see Ryan Giggs in charge at Manchester United. His father, Danny Wilson, spoke to The Sun (subscription required):
"To be a manager you have to have trust. I don’t see how the players can trust him after what he did to his brother. You judge a man by his actions. If you know him to be a cheat, unfaithful and a liar, how do you trust the man?"
nu am pomenit nimic despre joc dar voi spune acum: a fost unul execrabil..poate cel mai slab din acest campionat.vorbeam doar de caracterul taraturii pe care o ai la avatar..un ipocrit de prima mana..
da, poti sa-l numesti pe Mourinho in toate felurile, dar adevarul este ca el e singurul care iti poate castiga un campionat, o cupa, orice cu o echipa mica/slaba si nu doar datorita tacticii, dar si a felului in care isi motiveaza jucatorii. lui nu i se potriveste o echipa mare, de genul RM, unde a dat si gres, ci o echipa fara prea mari pretenti si cu un lot slabut, vezi interul, dupa ce a plecat de abia se mai tarasc prin seria a si sa fim seriosi chelsea a avut un lot extrem de slab sezonul acesta (nu au atacant de meserie, au un ratangiu si un mos si restul echipei e imbatranita si plina de trofee.) nici nu-mi vine sa cred ca e luna mai aproape si ei mai au sanse pentru campionat si CL.
pentru acest lucru, mourinho e genial, pentru ca nu exista un antrenor care sa demonstreze in atatea randuri ca iti poate castiga tot cu o echipa destul de slaba si daca te uiti in istorie mai toate geniile nu prea au fost niste oameni grozavi.
Eh, cred ca exagerezi la faza cu Inter. Era clar ca fara achizitii majore inter nu va reusi mare lucru in urmatorii ani. Echipa era la sfarsitul unei generatii, Moratti nu a mai bagat bani pentru actualizarea lotului si asa au ajuns in situatia actuala. Mourinho a avut la inter o echipa perfecta pentru stilul lui, multa fuga, forta si duritate(tehnica poate sa ramana la adversar).
Ce face Jose nu e fotbal, dar vina a fost a celor de la Liverpool. De ce mama ei de treaba sa ataci cand tu nu ai nevoie de victorie?! Au cazut in capcana celor de la Chelsea si asta s-ar putea sa ii coste campionatul.
Tot sezonul au jucat foarte frumos, dar s-a vazut de nenumarate ori ca nu au mentalitate de invingatori. De foarte multe ori au stat cu morcovul in fund in loc sa se inchida si sa conserve rezultatul.
Oricum, eu cred ca se exagereaza cu Mourinho, de cand a plecat de la Porto a avut numai echipe mari. Daca era geniu castiga mult mai multe cu RM iar sezonul asta, la cat de dubios a fost campionatul, putea sa aiba un avans considerabil. Avea tot respectul meu in cazul in care revenea la Inter si facea cu actuala echipa +80 pct. Astept cu interes momentul, el asa a declarat mai demult, ca va reveni la Inter. Sper doar sa nu se intample peste 5 ani, cand Inter poate va avea deja echipa formata.
Din cate stiu eu, Mourinho a plecat el de la echipele antrenate, ci nu a fost dat afara.
Cred ca e cam singurul antrenor in situatia asta.
Eu ma refeream la antrenorul Mourinho, nu la omul Mourinho.
---------- Post added 29-04-2014 at 14:18 ----------
Video cu Gigi Becali la noul loc de munca, academia lui Hagi: EXCLUSIV. Primele IMAGINI cu GIGI... | Romania TV | RTV.net
---------- Post added 29-04-2014 at 16:48 ----------
Mourinho e un geniu diabolic! Englezii au demonstrat tactica prin care nu poti pierde niciun meci! Cum a ingropat-o pe Liverpool - www.sport.ro
Macel pe Allianz Arena. Dante trebuia sa ia rosu direct, se mai si maimutarea dupa faultul comis la CR.
Gata cu Bayern ... cr7 .. a inchis tabela. La noi in campionat nu se dadea pase in pozitia aia
Bookmarks