Pai dragonul e 90% din model, din pacateOricum, Florin Salam likes this.
Exagerezi, nu vad dragon aurit, dar fiecare cu gusturile lui, mie de exemplu nu îmi place acel tricou roz sau culoarea roșie![]()
Pai daca si-au bagat coada japonezii: Cu dragonul spre o nouă Ligă a Campionilor » Real Madrid şi-a prezentat noul echipament :: GSP.RO
Trist rau transferul lui Di Maria. Am impresia ca nu se va adapta prea bine in Anglia. Pe langa clima diferita si cultura complet diferita fata de cea latina, nu a avut parte de pre-sezon. Sunt curios cum va evolua. Miscarea lui Real mi se pare de un prost gust fantastic. Sa iti vinzi unul dintre cei mai buni si influenti jucatori din sezonul trecut doar pentru a aduce un pusti care inca la nivel de club nu a dovedit mare lucru si care a fost adus mai mult pentru publicitate decat pentru necesitatea lui in echipa. Chiar imi pare rau ca si-au batut joc de inca un jucator. La fel au facut si cu Robben, l-au vandut desi juca bine. A fost vandut doar pentru a-l aduce pe Kaka, care stim cu totii ce a dovedit ca e. Perez asta e un tampit, nu are nici Ancelotti vreun cuvant de spus in privinta transferurilor. Sunt sigur ca nu avea nevoie de James.
daca di maria va avea acelasi impact ca mata...oricum de abia acum se vede cat de important era ferguson..putea sa bage si echipa a 14-a si jucatorii mancau pamantul..
RE: La MK are sediul echipa F1 Red Bull Racing..
Bookmarks