Ia ia, au început cainii sa latre la luna
Asta e bucuria voastra, necazul Stelei, echipa nu aveți
Ia ia, au început cainii sa latre la luna
Asta e bucuria voastra, necazul Stelei, echipa nu aveți
Voiam sa ma uit la o comedie in aceasta seara guys, din pacate nu-mi merge netul de cateva ore si chiar nu stiam ce sa fac.
M-a salvat Digi Sport cu meciul Stelei![]()
E noapte,e tarziu,se poate latra la luna...stiu ca nu avem echipa,las-o pe Dinamo,e vorba de Steaua acum.
Echipa slaba,echipa slaba dar uite ce le-a facut in seara asta echipa aceasta slaba!
Corect, am fost de cacao azi. Btw, cand joaca echipele romanesti in Europa uit ca sunt stelist, chiar si cand joaca Dinamo.
Si eu la fel... astazi a fost putin mai greu, ca a trebuit sa aleg intre steaua si Moti... nu a fost deloc o decizie usoara, asa ca am dat cu banu' si a picat Moti.![]()
Lasa Flavius ca stiu ca esti fanaticnu asta e problema atata timp cat vorbim frumos. Nimeni nu a jignit, e ok sa faceti misto, si eu la fel as face. Imi pare bine ca nu avem atmosfera de stadion romanesc.
Revenind la Steaua, anul asta daca termina pe 3 e bine. Astra e cu doua clase peste Steaua, chiar si Petrolul.
Partea buna e ca nu mai intra bani mulți în buzunarul lu' nea gigi (nu pot sa scriu cu majuscula).
Bulgarii au meritat ce sa o mai lalaim, cand vad ce comenteaza astia la tv ma doare mintea, au avut cel putin 3 ocazii mari. Hai ca ma relaxez cu The Walking Dead, zombalaii de la Steaua m-au suparat![]()
PS imi pare rau de Galca, e un om cu bun simt, spre deosebire de Reghe... Nu are rost sa facem o comparație, au plecat mulți jucători buni nu prea are cu cine. Respect Sanmartean la cei 34 de ani e peste mulți tineri de la Steaua. Seara buna, maine sa speram ca se califica Astra, Petrolul nu cred ca mai are șanse
Ce tot spun astia atatea porcarii gen "Uite ce pozitionare are Stanciu la golul bulgarilor din min. 90,cum a stat aparea"? Parerea mea ca sutul ala nu-l scotea nici Casillas.
Lasa man expertii lu' peste. Casillas nu prea mai scoate decât mingea din poarta in ultima vreme![]()
Prea bine ce a patit Steaua, becali chiar credea ca cu echipa asta carpitã in draci, o sa-si bage iar in buzunare 20 kk euro?
Sanmartean e GOD pe teren, e la ani lumina de orice jucator ro, pacat de el ca nu a ajuns acum ani buni la Steaua, acum era departe. Si de varsta lui, rar vezi pe teren de la Hagi incoa asa jucator.
Bookmarks