In caz ca nu stiti, finala de la Copa America se joaca intre Chile si Argentina. Cine credeti ca va castiga, si de ce?
In caz ca nu stiti, finala de la Copa America se joaca intre Chile si Argentina. Cine credeti ca va castiga, si de ce?
Privind lucrurile la rece Argentina are cel mai bun lot, am spus ca ei o să câștige Copa America, mai sus am spus ce îmi doresc eu.
Daca nu era messi pana aici,argentina nu trecea nici de grupe.
Higuain ala ii un prost,din cauza lui,messi o pierdut si Mundialu si Copa america.
"Messi: When i die,I want Higuain to lower me into my grave so he can let me down one last time"
Nici Messi nu a stralucit , tocmai cand era nevoie mai mare de el. Asa cum a spus si Dant3 , Messi abia daca s-a vazut in meciul asta , la fel ca si in finala de la Cupa Mondiala. Este adevarat , a fost foarte bine tinut in ambele finale , dar totusi.
Discutia este mult mai ampla, Messi a cerut mingea de mai multe ori in finala, cand avea spatiu, dar cine sa ii paseze? Mijlocul Argentinei este praf de mai mult timp, poate cel mai slab din ultimii 20 de ani. Si se pare ca toata lumea il uita pe Tata Martino, care prin "ne-tactica" lui l-a izolat pe Messi si la Barcelona, si la nationala. Ma uitam cu bubuiau argentinienii mingea, nu legau 3 pase. Si in ultimul minut de joc, cand Messi a trect de doi adversari si a pasat in careu lui Lavezzi, voi ati vazut ce hal de pasa a putut ala sa dea lui Higuain? Bine, baiatul ala si cu poarta goala era posibil sa rateze.Ahh, nu e nevoie sa vb de arbitrajul din majoritatea meciurilor, nu? Ia luati-o pe asta de jos
. Nu s-a dat nici galben.
https://twitter.com/Emenderk/status/617432690107809792
Tind sa cred ca problema lui Messi e conditia fizica. Nu cred ca a avut cine stie ce vacanta, si anul trecut lumea s-a plans de Messi ca nu alerga la mondial, dar dupa ce incepusera sezonu, Messi iar incepea sa alerge.
Sau doctorul de la nationala cum ar spune unii haterila barcelona alearga de mananca pamanatul si asta mai ales in ultima parte a sezonului, chiar era laudat pentru conditia sa fizica, iar la nationala sa nu marchezi un gol in atatea meciuri ? Ceva se intampla, de obicei la nationala ar trebui sa fii extrem de motivat si daca si argentina are o echipa slaba cu un mijloc slab... Chiar au echipa cu jucatori care joaca la cele mai importante echipe din Europa. De asta din pacate nu poate fi mai bun ca maradona, tocmai din cauza nationalei.
Barcelona l-a transferat pe Arda Turan petru 34 mil Euro + 7 mil in bonusuri. Un transfer bun la centru, poate schimba cu Iniesta sau Rakitic in meciuri, depinzand de meci si conjunctura.
Asta a fost valabil acum 2 veri, cu Moyes manager.
---------- Post added 11-07-2015 at 16:08 ----------
Bookmarks