Conform cercetătorilor britanici![]()
Match-20 and 27 August
Altach(AUT) v
Belenenses(POR)
Žilina(SVK) v
Athletic(ESP)
Steaua(ROU) v
Rosenborg(NOR)
Zorya(UKR) v
Legia(POL)
Plzeň(CZE) v
Vojvodina(SRB)
Milsami(MDA) v
St-Étienne(FRA)
Jablonec(CZE) v
Ajax(NED)
Young Boys(SUI) v
Qarabağ(AZE)
Molde(NOR) v
Standard Liège(BEL)
PAOK(GRE) v
Brøndby(DEN)
Bordeaux(FRA) v
Kairat(KAZ)
Lech(POL) v
Videoton(HUN)
Dinamo Minsk(BLR) v
Salzburg(AUT)
Rabotnicki(MKD) v
Rubin(RUS)
Liberec(CZE) v
Hajduk Split(CRO)
Atromitos(GRE) v
Fenerbahçe(TUR)
Panathinaikos(GRE) v
Qäbälä(AZE)
Southampton(ENG) v
Midtjylland(DEN)
Astra(ROU) v
AZ(NED)
Odd(NOR) v
Dortmund(GER)
Krasnodar(RUS) v
HJK(FIN)
Thun(SUI) v
Sparta Praha(CZE)
Anul asta nu ajungem în grupe, ne prăbușim, în doi ani se duce naiba coeficientul de țară. Faliment scrie pe Liga 1
Nu, ca de obicei, cel mai tare meci al etapei nu se vede la Eurosport, au manevra cu aia de la Dolce![]()
Eurosport a ales sa dea meciul lui Chelsea.
Cu doar 11 lei pe luna se poate avea acces la toate canalele dolcesport pe webtv.
Plus Leicester - Sunderland... Chelsea pot să înțeleg dar Leicester...
Prefer să fac altceva cu aia 11 lei, nu să-i dau la Romtelecom, de când am terminat-o cu ei am promis ca nu mai dau nici măcar un leu pentru serviciile lor de rahat. Mă chinui așa cu stream extern
Se pare ca are opțiunea 1, Man Utd - Tottenham mi se pare cel mai important meci al etapei.
Da, ma rog, poate ca Eurosport a ales prima meciul cu Chelsea.
Chestia e ca Dolce va transmite UCL si EL in urmatorii 3 ani.
---------- Post added 08-08-2015 at 16:00 ----------
Stiti careva cine va da Liga BBVA?
Campionatul din Spania e pe Digi, referitor la UCL și EL, mă mulțumesc cu ce văd pe Pro TV și Sport. Ro
PS: Pro TV are prima opțiune în fiecare zi de marți, miercuri și joi
Eu stiu ca contractul lui Digi cu liga BBVA a expirat vara asta. Digi se lauda ca da Serie A si Ligue 1, n-am auzit inca nimic de liga BBVA.
Ei spuneau pe la Fotbal European ca sunt șanse foarte mari, se negociază. Ar fi culmea să piardă și campionatul spaniol. Serie A și Ligue 1 nu sunt pentru mine, eu sunt cu PL, în Spania mă interesează doar Barca vs Real
LE: băi frate, cât îl pupa ăștia în fund pe Pantilimon, gratuit. Au spus de vreo 10 ori același lucru, nu e vinovat...
Asta e chiar ciudat, sa nu fie dat meciul pe nicio televiziune. Bine ca ni l-au dat ieri pe Pantilimon.
Bookmarks