Se vede oribil, am încercat și pe tel, am zis ca poate pe ecran mai mic se vede mai ok, degeaba.
Se vede oribil, am încercat și pe tel, am zis ca poate pe ecran mai mic se vede mai ok, degeaba.
La mine se vede decent, uite aici unul la calitate mai buna: SportsHDTV.
Am găsit aici
http://sports-tv.ro
LE: au picat și astea, channel offline...
LLE: iar ne-a salvat Coutinho, urât meci.
Voila: FIFA confirmed football originated in China- fifa2coins.com
Incultura e mare in Romania.
Mai interesant era acest site, site-ul pus de tine mi se pare o glumă proastă, numai sursă nu e. Omul cât trăiește învață, nu ar trebui să ai atitudinea asta.
Who Invented Football
Sefu, linkul asta History of Football - The Origins - FIFA.com este bun?
Eu ți-am vorbit frumos, poate ai cultură fotbalistică dar cei 7 ani de acasă îți lipsesc cu siguranță. Nu te văd bine pe acest forum, începi să aduci cu tezuka aka catalineatza. Numai bine, ești pe lista cu ignore
1. Nu aduc cu nimeni.
2. Mi-ai facut praf prima sursa, ti-am prezentat-o pe a doua, care e veritabila.
Nu te-am jignit. Daca ti-am zis Sefu te-ai simtit jignit? Imi cer scuze.
M-ai facut incult indirect, sau am inteles eu gresit??Ms de link, uite unul mai complet, pentru cine e interesat.
History Of Football Really: The Chinese and Tsu Chu
Îmi pare rău de China, cam târziu. Cu un calculator în fața toți suntem plini de cultură... Alții nici măcar așa...
Soccer’s Origin in Ancient Egypt
Balls made of linen have been discovered in Egyptian tombs that date way back to 2,500 BC. Some of these balls were made from animal intestines or skin to improve their bouncing.
Based on drawings, scholars theorize that Egyptians played a football-like game during feasts of fertility.
They wrapped their balls in bright-colored cloth and kicked them around the ground to celebrate the abundance of the earth.
Approximately 2,000 years later, a different form of football-like game appeared in China.
Best rant ever:
Streamable - simple video sharing
Nu sunt bulevard in aparare, doar atunci cand intalnesc echipe spaniole( bine, rar ca dracu, ca nu prea vad decat campionat intern). Numaram doar golurile intr-un meci sau jocul, ca zici una, dupa aia zici alta.
Care joc, ieri seară băieții nu au fost pe teren. Sau apărarea nu contează intr-un joc de fotbal? Stai liniștit, întorc în retur, 5-0. Când am spus ca joacă precum Steaua la aia făceam referire, apărare de doi lei. Eu mă uit și la echipele românești, nu sunt ca tine, fin cunoscător.
A ieșit aseară Messi omul meciului, am înțeles bine?
PS: Pari cam iritat, esti supărat ca a întors Halep meciul ieri seara?
Bookmarks