Cred că unii citesc de la dreapta la stânga sau citesc doar o parte![]()
E greu de crezut ca Barca mai pierde 4 puncte si At Madrid castiga tot, mai ales daca iese Barca din CL.
Daca e sa castige Barca campionatul, macar este cu suspans acum. Speranta nu moare niciodata! Hala Madrid y Nada Mas!
Diferenta o fi ea de doar 3 puncte, dar in caz de egal tot Barcelona castiga avand avantajul rezultatelor directe, atat cu Madrid cat si cu Madrid. Greu de crezut ca mai pierd ei un meci si mai fac si un egal pana la sfarsit.
Asa e mereu dupa o serie de rezultate consecutive bune, adu-ti aminte de RM care anul trecut a batut recordul european de victorii consecutive si avea 7 puncte avans in campionat, apoi au pierdut 10 puncte din 12 in 4 etape si s-a dus campionatul. Cred ca Barcelona a pierdut destul dupa cele 30 si nu stiu cate meciuri fara infrangere si acum dupa ce pierd si cu Atletico in UCL, chiar se vor zbate in campionat.
nu stiu ce s-a intamplat in seara asta, dar nu i-am mai vazut atat de motivati pe jucatori (cu exceptia ultimului meci cu barca) de pe vremea lui mourinho si acolo in primii ani doar. au fost foarte concetrati si dupa multa vreme i-am vazut pe benzema si ronaldo facand pressing. toata echipa a fost magistrala si inlocuirea lui danilo cu carvajal a fost o mutare excelenta. nu stiu daca este un antrenor mare zidane, nu cred, nu are cum ca nu a antrenat niciodata o echipa serioasa, dar stiu ca isi poate motiva jucatorii atata prin experienta lui, dar mai ales prin renumele lui. una e sa-ti zica zidane ceva si alta e sa auzi acelasi lucru de la rafa benitez. daca prinde finala, zidane sigur nu mai pleaca nicaieri o perioada.
dar trebuie sa recunoastem, nemtii au jucat extrem, extrem de prost si ne-au facut meciul mult mai usor. toate 3 golurile, mai ales primul si al treilea au venit pe greseli imense in aparare. nu asa te aperi in sferturi in CL plus se vedeau ca nu voiau sa castige efectiv, mai ales in ultimele minute cand trebuiau sa marcheze un singur gol, dar ei pasau la centru si aveai 2 jucatori in careul advers.
Cel mai bun !!! asa jucator nu am vazut ! Echipa e tare ... Doar lipseste un atacant cum e Lewa :-) din 2002 tin cu real dar asa cum e Ronaldo nu au avut .... nici brazilianul nu a fost asa bun !!! parerea mea !
PoisonRemedy - ai avut sansa de a vedea saptamana trecuta pe *****ii de la varzelona .
Bookmarks