Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 300 of 360 FirstFirst ... 200 250 290 298 299 300 301 302 310 350 ... LastLast
Results 5,981 to 6,000 of 7199

Thread: Fotbal

1. #5981 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Sepy View Post
    Cel mai bun !!! asa jucator nu am vazut ! Echipa e tare ... Doar lipseste un atacant cum e Lewa :-) din 2002 tin cu real dar asa cum e Ronaldo nu au avut .... nici brazilianul nu a fost asa bun !!! parerea mea !

PoisonRemedy - ai avut sansa de a vedea saptamana trecuta pe *****ii de la varzelona .
    si eu tin cu real madrid de prin anul 2000, dar nu poti sa exagerezi. da cr da multe goluri insa nu cred ca e cel mai bun, nici macar din istoria lui real madrid. ok are recorduri insa in prea multe meciuri si momente importante a dezamagit si in plus niciun jucator nu a crescut langa el. pai in echipa "galactica" aveau loc jucarori precum Zidane, Figo, Ronaldo, Roberto Carlos, Makelele si multi altii si jucau impreuna si era o placere sa-i vezi. aminteste-ti de dubla cu MU ce meciuri au facut Ronaldo si Zidane, sincer, sincer cr nu a facut niciun meci atat de memorabil. cel putin pt mine. fotbalul jucat de messi si cr e dus la extrem, din record in record, nu-mi mai face placere sa privesc scoruri de 6-7-8 la 0 pentru barca sau RM.

si btw lewa a declarat ca vine la madrid doar daca pleaca ronaldo ca sa-ti faci o idee. bale este un super super jucator si s-a vazut si astazi, pase de 40 m precise, fix pe picior, viteza, dribling, viziune, dar el va fi mereu in umbra lui ronaldo in loc sa joace cu el.

2. #5982 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nu sunt deloc de acord cu ce zici tu de Ronaldo. Mi se pare cu un nivel peste Di Stefano, Raul, Ronaldo 9, Morientes, Butragueno si oricine mai vrei tu. Daca lumea vorbea de Pele si Maradona cand eram tanar fecior, cred ca in curand se va vorbi de Ronaldo si Messi. E la un cu totul alt nivel fata de restul, nu se compara cu nimeni.

Iar sa spui ca nu a facut meciuri mari, mai ales fata de Ronaldo 9 in tricoul lui Madrid nu ma face sa cred decat ca nu ai urmarit meciurile lui Real din ultimii 6 ani. Sau poate ai ramas cu amintiri de cand erai si tu tanar fecior si orice facea Ronaldo 9 ti se parea mai intens datorita varstei.

Daca si acum mai gasiti de comentat, ce sa zic, sunteti fix precum suporterii aia de pe Bernabeu care acum vreo luna il huiduiau pe Ronaldo.

3. #5983 SP
    eu nu am comentat nimic, am si zis ca astazi m-a surprins foarte mult prin determinare. in restu ce am scris este o opinie personala, nu obiectiva. da, daca te uiti la statistici este cel mai bun, dar nu ramai cu staticile. e simplu, mi-a placut mai mult stilul lui ronaldo 9, raul si zidane de exemplu, de restul nu am cum sa vorbesc ca as fi ipocrit nu eram pe lumea asta ca sa-i vad in actiune

PS: nu l-am huiduit pe ronaldo niciodata, as fi nebun sa fac asa ceva... dar uneori poate sa nu-mi placa atitudinea lui, nu? si anumite faze pe care le face din prea multa dorinta de a fi el cel mai bun. acesti jucatori nu au nevoie de un atrenor sa-i pozitioneze, ci sa-i motiveze si uite rezultatul meciul de astazi si cel cu barcelona

4. #5984 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Repet, eu cred ca varsta isi spune cuvantul, suntem predispusi sa ne amintim cu mai mult drag amintirile de la varstele mai fragede, si mi-e clar pentru ca mult timp am vazut lucrurile ca si tine. E greu sa compari jucatori din ere diferite. E greu sa il compar pe Raul cu Ronaldo, chiar daca Raul imi va fi mereu mai drag pentru ca e crescut de Madrid, nu pot nici o clipa sa spun ca e la fel de bun precum Ronaldo. Raul a adus ce-i drept 3 trofee de UCL, Ronaldo doar unul. Dar gandeste-te si la faptul ca Real castigase 3 UCL in 6 ani, RM domina fotbalul cum face Barcelona in ultimii 10 ani. Raul era deja la echipa cea mai buna, in timpe ce Ronaldo nu a fost la cea mai buna echipa. Intelegi ce zic? E o diferenta si inteleg motivul pentru care poti spune ca nu a adus atatea trofee precum Raul de exemplu, dar e greu sa compari situatiile fiind timpuri diferite.

5. #5985 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu mai doarme azi kragod
    Si tu il provoci. Vrei sa fie si el mai temperat, dar tot il intepi?

Revenind putin la idolul tuturor, cred ca este ceva exces de gel pe aici, obtureaza vederea. De plictiseala, asa, sa scoatem putin condica.

Di Stefano: 11 ani, 396 de aparitii in toate competitiile - 307 goluri. 8 Campionate, 5 Cupe Europene, o Cupa Intercontinentala si o Cupa a Spaniei.

Raul: 11 ani la echipa mare, 741 de aparitii in toate competitiile - 323 de goluri. 6 Campionate, 3 UCL, o Super Cupa a Europei, 4 Super Cupe ale Spaniei si 2 cupe Intercontinentale.

Ronaldo al' brazilian: 5 ani, 127 de aparitii in toate competitiile - 83 de goluri. 1 Campionat, o Cupa Intercontinentala si o Super Cupa a Spaniei.

Butragueno: 11 ani la echipa mare, 341 de aparitii in toate competitiile - 123 de goluri. 6 Campionate, 2 Cupe ale Spaniei, o Cupa a Ligii Spaniei, 4 Super Cupe ale Spaniei, 2 Cupe Uefa si inca o cupa interna care nu mai exista ca si competitie.

Morientes: 8 ani la echipa mare, 182 de aparitii in toate competitiile - 72 de goluri. 3 UCL, 2 Cupe Intercontinentale, o Super Cupa a Europei, 2 campionate si 3 Super cupe ale Spaniei.

Ronaldo al' portughez: 7 ani pana acum, 342 de aparitii in toate competitiile - 359 de goluri. 1 Campionat, 2 Cupe ale Spaniei, o Super Cupa a Spaniei, o UCL, o Super Cupa a Europei si o Cupa Intercontinentala.

Daca ne uitam pe cifre, vedem care a contribuit mai mult la istoria acestui club. Nu ca el nu a facut-o. A scris si inca scrie istorie pentru ei, dar stim cu totii cum o scrie. Fortat. Tot ce se poate la el sa fie, penalty, lovitura libera, toate mingiile trebuie sa treaca pe la el. Cei mai sus amintiti sunt jucatori emblematici care nu au fugit dupa faima individuala, ci dupa cea de grup. Ca sa nu mai vorbim de merite individuale si aport adus echipelor lor nationale si la alte cluburi pe unde au activat. Lucru la care portughezul si argentinianul inca viseaza (ma refer mai mult la echipa nationala, si nu baloane de guma). In afara de Ronaldo, care a stat destul de putin pe acolo, restul au fost simboluri pentru acest club si este o blasfemie de-a dreptul sa zici ca Ronaldo cel portughez este peste ei. Intreaba un madrilen de la mama lui cum sta treaba si vei intelege ca exista ceva mai mult in lumea asta decat recorduri de carton si reclame la chiloti.

6. #5986 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Iti bazezi opinia strict pe faptul ca nu iti place caracterul lui Ronaldo, altfel nu pomeneai de nicio activitate pe care o desfasoara in afara terenului. Eu cand vobresc de fotbal nu iau in considerare asemenea aspecte. Ca fac o gluma de catalani ca nu isi platesc taxele sau de Ronaldo ca umbla in curu gol pe instagram e una, dar sa devalorizez un jucator pentru asta mi se pare o prostie. Am inteles ce spui despre trofeele aduse la club, dar uiti de faptul ca Ronaldo a activat la echipa intr-o perioada in care RM a fost in umbra marei rivale, lucru care nu s-a intamplat pe vremea celor amintiti mai sus.

Daca te uiti comparativ in lumea fotbalului din ultimii 7 ani de cand e la Madrid, in afara de Messi, niciun alt jucator nu a mai reusit asemenea performante individuale. Repet: individuale. De ce sunt doar individuale pentru Ronaldo? Am explicat in paragraful de mai sus. Asta in timp ce Messi a reusit aceleasi performante individuale insa facand parte dintr-o echipa per total mai buna, a adus mai multe trofee clubului sau. De aici si diferentele intre cei doi, dar si dintre Ronaldo si fostii jucatori ai Madridului.

Inteleg si ultima parte, imi e si mie mai drag Iker si Raul, Guti, Roberto Carlos, etc fata de Ronaldo, dar dintr-un punct de vedere obiectiv Ronaldo e peste ei. Nu am mai vazut un fotbalist atat de complet niciodata.

7. #5987 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu mai doarme azi kragod

Ba dorm foarte bine.

---------- Post added 12-04-2016 at 23:52 ----------

Quote Originally Posted by kragod View Post
    Mama Omida din nou:

RM va castiga cu 4-1 returul, apoi va juca cu Man City in semifinale.
    ahem ahem

8. #5988 SP
    Daca imi bazam opinia pe faptul ca omul Ronaldo imi este antipatic, nu mai postam aceste cifre. Gluma facuta la adresa activitatilor lui extracurriculare nu are nimic in comun cu ce am spus despre el ca si fotbalist. Repet ce am zis acum niste pagini: este un fotbalist urias, foarte foarte bun. O determinare iesita din comun, a la McGregor din UFC. Este mai mult o obsesie decat determinare. Si nu am cum sa nu ma inclin in fata acestui lucru. Nu am spus niciodata ca nu este unul dintre cei mai buni doar pentru ca isi da cu gel pe freza, vorba poetului. Pe mine nu ma afecteaza glumitele astea facute la adresa unui fotbalist sau altul pentru ca nu sunt parte din familia mea si nu sunt prieteni apropiati. Ii privesc fix ca ce sunt, niste entertaineri de clasa. Nu trebuie sa punem totul la suflet sau sa ne simtim lezati. Era o vorba buna: Men lie, women lie, numbers don't. Se aplica foarte bine.

Performantele individuale nu i le ia nimeni, am discutat despre asta. Si el si celalalt au cat sa se ingroape in ele. Dar fotbalul nu se rezuma la asta. De asta sunt 11 pe teren, nu unul singur. O echipa iti castiga campionate si trofee, nu un singur om (doar daca este Dobrin, cum ar zice tata ). La nationala sunt inca datori amandoi. La club, masinaria functioneaza pentru ei, in mare parte. Cand nu au acelasi mecanism in spate, nu mai dau randament.

De asta pomenesc de coeziune si joc de echipa si nu de recorduri. Alea nu raman decat in cartile lor auto-biografice si in subsolul paginilor de Wikipedia ale cluburilor respective. Important este succesul de grup. Inteleg ce zici si tu despre perioade diferite, dar trebuie sa recunoastem ca nu este o diferenta atat de mare intre ere. Cel putin nu este una colosala cum este cea dintre era Pele/Maradona si ce avem acum.

9. #5989 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Sper sa nu fie offtopic, intreb pentru un prieten care vrea sa vada meciul atletico-fcb din seara asta, din pacate nu are dolce si nici eu nu am dolce. Exista optiune de online ? Prin HTPC windows 10 sau consola xbox.

Multumesc.

10. #5990 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu de aici urmaresc: Watch Football Online | STREAM2U

11. #5991 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Se poate abona la Dolce pentru o lună gratuit și îl vede pe PC sau tabletă/telefon

12. #5992 SP
    O sa las un link de acestream , instalezi acestream si vlc si o sa ai calitate fullhd aproape se vede senzațional sau sopcast.

Sent from my D6503 using Tapatalk

13. #5993 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Interesant
    Inca incerc sa gasesc pe cineva cu dolce sa-mi imprumute contu de online dar din cunostinte toti sunt pe digi/upc

14. #5994 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Fa-ti cont, ai o lună gratuit, nu înțeleg ce e așa greu
    https://telekomtv.ro/

15. #5995 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Fac acum, credeam ca este mai complicat, in sensul ca faci o cerere de conectare la dolce.

16. #5996 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Trebuie sa instalez ceva sau dai doar click pe link si aia e?

17. #5997 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dai click si atat, trebuie insa sa ai flash player in ultima varianta instalata. Adica daca incerci sa te uiti de pe telefon/tableta nu iti va functiona.

18. #5998 SP
    Ma gandeam azi la un posibil scenariu (sansele nu sunt foarte mari, dar exista). Man City joaca cu Real in semifinale, iar Bayern cu Barca. Man City trece de Real, Bayern trece de Barca. Finala City - Bayern, cu Guardiola prins intre ciocan si nicovala.

Pe de-o parte, daca va castiga, ar reusi ce si-a propus, si anume UCL cu Bayern, dar nu stiu cat de bine le-ar cadea celor de la City. Ar intelege ca e profesionist, dar tot ar fi un dinte acolo cand va prelua echipa. Daca pierde, cei de la Bayern poate l-ar suspecta de lucruri necurate, dar asta nu ar fi bine nici pentru viitorul lui la City, pentru ca probabil el isi doreste sa fie primul care aduce acest trofeu pentru cetateni. Ar fi o presiune in plus pentru el sa aduca din nou trofeul, cam cum a fost si la Bayern cu Jupp.

Greu asa. Spre binele lui, ar fi bine sa nu se ajunga acolo.

19. #5999 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu sper sa vad o semifinală Real - Barca

20. #6000 SP
    bun, cum am spus mai sus daca vreti calitate HD si sa se vada chiar foarte bine recomand acestream, eu doar asa ma uit in flash nu vezi mingea.

pt dolce -> acestream://d00831ade04542dbfb13944d72774a62b3f420ec
    pt eng -> acestream://0937225dfedb7bcb01901a99d811ceacd1bc1070

cam asa se vede
    Attached Images Attached Images ss1.jpg ss2.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 300 of 360 FirstFirst ... 200 250 290 298 299 300 301 302 310 350 ... LastLast