si eu tin cu real madrid de prin anul 2000, dar nu poti sa exagerezi. da cr da multe goluri insa nu cred ca e cel mai bun, nici macar din istoria lui real madrid. ok are recorduri insa in prea multe meciuri si momente importante a dezamagit si in plus niciun jucator nu a crescut langa el. pai in echipa "galactica" aveau loc jucarori precum Zidane, Figo, Ronaldo, Roberto Carlos, Makelele si multi altii si jucau impreuna si era o placere sa-i vezi. aminteste-ti de dubla cu MU ce meciuri au facut Ronaldo si Zidane, sincer, sincer cr nu a facut niciun meci atat de memorabil. cel putin pt mine. fotbalul jucat de messi si cr e dus la extrem, din record in record, nu-mi mai face placere sa privesc scoruri de 6-7-8 la 0 pentru barca sau RM.
si btw lewa a declarat ca vine la madrid doar daca pleaca ronaldo ca sa-ti faci o idee. bale este un super super jucator si s-a vazut si astazi, pase de 40 m precise, fix pe picior, viteza, dribling, viziune, dar el va fi mereu in umbra lui ronaldo in loc sa joace cu el.
Bookmarks