Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 360 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 7199

Thread: Fotbal

1. #1321 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Despre ce vorbiti in legatura cu Stucan.
    Ce l-a intrebat pe Benitez?
    M-ati lamurit..

2. #1322 SP
    Junior Member vld_D3mon's Avatar
    Te-as fi lamurit cu mare drag Tray, dar habar nu am. In seara meciului am fost la Bucuresti si am ajuns la 5 dimineata si Sport.ro l-am scos din grila de programe. Ce-a mai zis si expertul ala habar n-am, dar cu siguranta tampenii Ca e un Gica Contra individul.

3. #1323 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Despre ce vorbiti in legatura cu Stucan.
    Ce l-a intrebat pe Benitez?
    Era vb de conferinţa care a avut loc înainte de meci. L-a întrebat pe Benitez daca mai e stresat, cum era cand antrena Liverpool, pt ca in perioada aceea era ft gras, stresul îngrăşa, ceva de genul asta nu mot a mot.(fanii lui chelsea am înţeles ca ii spun ospătar gras si de aici a plecat remarca golănească, discutia asta despre greutatea lui Benitez a mai avut loc si dupa finala de la Istanbul)

Deci Stucan e supărat ca Benitez e mai pufos, poate e îndrăgostit si dezamăgit de greutatea omului

4. #1324 SP
    Senior Member tray's Avatar
    A, doar asta? Ca am vazut ca MM l-a facut pe Stucan albie de porci pe facebook.

5. #1325 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    A, doar asta? Ca am vazut ca MM l-a facut pe Stucan albie de porci pe facebook.
    Pt ca dupa meci a spus din nou ca băutură jucătorilor de la Steaua e suspecta, alearga prea mult, mai ales ca joaca din trei in trei zile.

Nu mi se pare normal ca un ziarist la o conferinţa de presa sa puna întrebări legate de aspectul fizic sau viata personala

Legat de MM...ce pot sa mai spun, un...vrea sa il copieze pe Mourinho, mi-e sila doar cand il vad, un isteric de legat la spitalul 9

6. #1326 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Pai pana si englezii s-au mirat... A doua intrebare de la conferinta a fost despre greutatea lui benitez... Oricum ziaristii romani numai despre fotbal nu vorbesc, eu nici nu stiu daca sunt in stare sa analizeze un meci de fotbal. Mie imi plac foarte mult "tikitacii" (asa se citeste) care intra zilnic in direct la sptfm, mai ales de calin si domnul acela din germania, imi plac foarte mult cum vorbesc si ce povesti interesante ne impartasesc .

7. #1327 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Calin Mates si Georg Lorenz

8. #1328 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    For the record...si stucan e fan Liverpool...

9. #1329 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    For the record...si stucan e fan Liverpool...
    Fiecare pădure are uscaturile ei, mai e si tatuat...bad boy Stucan

10. #1330 SP
    Member TheSpider's Avatar
    astia de la sport.ro de mult timp vorbesc asa de Steaua. stiu ca m-am uitat acum vreo 4 luni ultima oara si era Mironica si Stucan(sau altul) si tot comentau dupa nu stiu ce meci ca a fost blat ca nu stiu ce, si faceau asta cam la fiecare meci...bine ca le-a retras acreditarile.

11. #1331 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vad ca astia de la Utd le dau cu terenu' in cap celor de la Chelsea... 2-0 in min 10, sper sa nu-i supere prea rau

---------- Post added 10-03-2013 at 08:22 PM ----------

Sau nu...

12. #1332 SP
    Lasa ala..Liverpool.tottenham 3-2

13. #1333 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Foarte slab Lato azi, ambele goluri luate de Steaua din cauza lui.

---------- Post added 10-03-2013 at 10:26 PM ----------

Blat la Piatra Neamţ - Costin Stucan

14. #1334 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Foarte ciudat meciul din FA CUP, MAN U-CHELSEA.

15. #1335 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unde te-ai duuus tu Stucaneee?

http://m.gsp.ro/top-stiri/393153.html

Inca unu' care exagerează, nici pe asta nu-l suport

http://blogsport.gsp.ro/decebal/2013...-ciuda-de-mor/

16. #1336 SP
    Pai așa se face cenzura in capitalism....apropo..felix asta nu e panarama aia care comentează meciuriile din Europa league si tipa ca apucatu ?de aia mi-e mie scarba de jegu asta pe care îl numim fotbal românesc si mi s-a luat sa mai țin cu vreo echipa de aici..

17. #1337 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    1-0 pt Barca min 4, sper sa-i elimine pe astia de la Milan, vreau o semifinala cu Real

---------- Post added 12-03-2013 at 11:01 PM ----------

Cred ca ce se întâmplă azi cu Milan se va întâmpla si joi, sper ca Reghe sa fie mai inspirat.

PS Gigi vrea sa stam cu fundul in poartă

---------- Post added 12-03-2013 at 11:34 PM ----------

Un fleac, i-au ciuruit!

18. #1338 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Il astept pe userul catalinneatza08 sa ne explice cum Barca-Milan a fost un meci cam suspect...au pariat unii prin Hong Kong nu stiu cate milioane ca da Barca 4 si nu ia nici unul.
    Vorba aia, nu mor caii cand vor cainii...
    PS, raspunsul vine degeaba, functia ignore e painea lui D-zeu.
    Astept urmatorul meci cu Real, cum sunt ei siguri ca o bat pe Barca pe unde o prind.

19. #1339 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Il astept pe userul catalinneatza08 sa ne explice cum Barca-Milan a fost un meci cam suspect...au pariat unii prin Hong Kong nu stiu cate milioane ca da Barca 4 si nu ia nici unul.
    Vorba aia, nu mor caii cand vor cainii...
    Astept urmatorul meci cu Real, cum sunt ei siguri ca o bat pe Barca pe unde o prind.
    Am vazut aseara meciul la care te referi si mi s-a parut foarte suspect comportamentul jucatorilor milanezi. Daca la Milano, Messi n-a reusit sa faca 2 driblinguri consecutive si nici macar sa se apropie de careu, fiind in permanenta marcat de 2-3 jucatori milanezi, aseara nu prea era marcat cum trebuie si facea slalom printre milanezi. Nu pot sa zic daca a fost sau nu blat, dar pot sa zic ca in Italia e mafie la greu, in toate domeniile, inclusiv in pariuri sportive.

Daca voi vreti sa credeti ca aseara s-a jucat pe bune acest meci e treaba voastra. Fiecare e liber sa-si exprime parerea.

kragod - daca mai faci referire la nick-ul meu o sa ai raport la fiecare referire.

20. #1340 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    ...
    ...
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    ...

kragod - daca mai faci referire la nick-ul meu o sa ai raport la fiecare referire.
    El nu vede postarile tale. (acum vede partea din Quote )
    Ce articol din regulament incalca daca face referire la nick-ul tau? Pentru ce anume vei face raport daca nu este "limbaj necivilizat sau atac la persoana"?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 360 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast