Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 360 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 7199

Thread: Fotbal

1. #1281 SP
    Member Mariush's Avatar
    bv Angereveur, si pe mine m-a facut Steaua cu 20 EUR mai bogat

Haters gonna hate, dar pana la urma Steaua a batut campioana Europei. La fel de adevarat este ca sunt cativa jucatori la Chelsea, care au fost pe teren in seara asta, care valoreaza cat tot lotul Stelei + Reghe la un loc

2. #1282 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Chelsea a jucat oribil, iar Steaua, a avut noroc cu acel penalty, care nu a fost penalty.
    Corect ..si multe echipe de calibru au castigat meciuri cu echipele noastre din greseli de arbitraj .

3. #1283 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Chelsea a jucat oribil, iar Steaua, a avut noroc cu acel penalty, care nu a fost penalty.
    Zici tu? Al dracu rusu', a tinut cu noi

@mariush corect, dar sunt mulţi care au deja urme de unghii pe gat. Bv Steaua, pt mine Lato si Tatarusanu, cei mai buni de pe teren

4. #1284 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Nu trebuie sa tii cu o echipa, pentru a comite o greseala de arbitraj. Dar nu are rost sa intram in polemici, tu esti stelist, eu nu.

5. #1285 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Nu trebuie sa tii cu o echipa, pentru a comite o greseala de arbitraj. Dar nu are rost sa intram in polemici, tu esti stelist, eu nu.
    Ne-am dat seama.

6. #1286 SP
    Member Mariush's Avatar
    must....not......be hater

7. #1287 SP
    Da, ca sunt hater daca nu sunt de acord cu voi. Bravo

8. #1288 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    tu esti stelist, eu nu.
    Stiu, tu esti cu man utd si cu dinamo, te iert
    Acum serios sa te uiti la faza inca o data, se vede clar ca a fost fault. De fapt nu stau sa formez opinii, daca a dat arbitrul inseamna ca a fost, culmea ca e rusnac ca mr. abramovich, il mananca ala acum

LE hai ca vreau sa o aud si pe aia ca chelsea a jucat cu rezervele...
    In concluzie, nu cred ca steaua se va califica sau mai bine zis, vb lui Ienei, nu vreau sa imi fac iluzii, ca sa nu am deziluzii

9. #1289 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Cum adica nu se califica? Steaua, care a batut campioana Europei, nu se califica? FFS

10. #1290 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Pe scurt...scorul de pe tabela conteaza pt ca fotbalul nu se joaca ce faulturi, ocazii de goluri , forma echipei , penalty-uri...etc , ci pe goluri si .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

11. #1291 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Cum adica nu se califica? Steaua, care a batut campioana Europei, nu se califica? FFS
    tu ai citit ce am spus eu?

LE scuze, am uitat ca nu esti stelist, pt polemica las pe altcineva

12. #1292 SP
    Junior Member Villy's Avatar
    Cum sa spui ca a tinut arbitrul cu noi? A fluierat totul pentru albastrei.

13. #1293 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Ce ma enerveaza pe mine penibilii astia care atunci cand joaca o echipa pe care nu o simpatizeaza si reuseste un rezultat important incep sa zica de bulan de aribitru etc, in loc sa se mandreasca ca a fost un meci in Europa si ca mai aparem si noi in lume cu lucrurile bune pe care le avem...
    Ar trebui sa va intrebati de ce are mereu aceasi echipa bulan etc?

14. #1294 SP
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    Ce ma enerveaza pe mine penibilii astia care atunci cand joaca o echipa pe care nu o simpatizeaza si reuseste un rezultat important incep sa zica de bulan de aribitru etc, in loc sa se mandreasca ca a fost un meci in Europa si ca mai aparem si noi in lume cu lucrurile bune pe care le avem...
    Ar trebui sa va intrebati de ce are mereu aceasi echipa bulan etc?
    Sincer, nu stiu care e penibilul aici. Doar s a discutat, nu trebuie sa vii si sa jignesti.

15. #1295 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Stewarzii aia ar trebui sa dea bani ca sa muncească la un astfel de meci. După ce ca vad meciul pe gratis nici nu-si fac treaba..scariile de la peluza erau pline de handicapati lăsați pe moca la meci...sa le dea UEFA o amenda sa-i linisteasca puțin

16. #1296 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

17. #1297 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Nu stiu cati au vazut, dar arbritrul sau mai bine zis arbitrii, care degeaba sunt cati sunt, nu au realizat faptul ca Cech a atins mingea in afara careului si ca trebuia eliminat.Asta ca sa nu mai ziceti ca tine arbitru cu noiCand o sa mai vad o alta echipa romanesca in stadiul stelei, atunci mai vorbim.
    Nb!

18. #1298 SP
    Member Mariush's Avatar
    bai, hai sa fim realisti. Avem o singura echipa care face constant treaba-n europa (fara sa includ cfr-ul care a adus o victorie frumoasa Romaniei), si tot se gasesc unii si altii care sa critice? mi se pare incredibil....

19. #1299 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Va certati aiurea, nu a criticat nimeni nimic. Ati baut prea putina bere la meci. Trebuia sa fiti veseli, nu nervosi.

20. #1300 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    *PENÍBIL, -Ă,**"penibili, -e,"*adj.*Care provoacă o impresie neplăcută, supărătoare; greu de suportat, apăsător, jenant

On Noapte buna nefericiţilor! Sunt fericit si ma simt(dorm) bine

---------- Post added 08-03-2013 at 12:26 AM ----------

Quote Originally Posted by Mariush View Post
    bai, hai sa fim realisti. Avem o singura echipa care face constant treaba-n europa (fara sa includ cfr-ul care a adus o victorie frumoasa Romaniei), si tot se gasesc unii si altii care sa critice? mi se pare incredibil....
    E greu mai Marius sa te uiti la alţii cum scriu istorie pt fotbalul romanesc...Alţii sunt in insolventa, ceilalţi vor stadion la Glina(vor sa se mute din "groapă" la groapa de gunoi) si nu au bani sa treacă strada. Invidia asta, offff

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 360 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast