Eu sper sa scrie ca au rămas acasa toate echipele din Angliavad ca italienii au întors cu Tottenham, de aia e frumos fotbalul. Forza Steaua, ne "auzim" după meci!
LE Din păcate se vede destul de mult diferenţa de valoare
LLE goooooooooooool
Eu sper sa scrie ca au rămas acasa toate echipele din Angliavad ca italienii au întors cu Tottenham, de aia e frumos fotbalul. Forza Steaua, ne "auzim" după meci!
LE Din păcate se vede destul de mult diferenţa de valoare
LLE goooooooooooool
Ce diferenta de valoare?Am facut un pressing pe fundasii centrali, la un moment dat am facut pressing cu 4 jucatori
Nu cred ca a mai facut vreo echipa romaneasca asta de ani de zile. N-am jucat ca o echipa reactiva(contra atac gen CFR), am fost pe lupta de posesie si pe atac.
Cand fluiera romanii e aproape ca pe National Arena in tur! Doamne cum se aud romanii in tribune![]()
Degeaba, vorbim de o echipa cu buget de jumatate de miliard de dolari... pe langa cele 5-10 milioane a lui Becali. Pana la sfarsit eu zic ca o sa le mai dea vreo 2-3 goluri la stelisti de o sa-i linisteasca.
Mda, ma gandeam ca asa o sa evolueze, nu m-am inselat. Ma asteptam de fapt la 2-0, apoi 2-1 Steaua, dupa care mai dauu n gol Chelsea.
Eu nu vad nici o rusine, au facut un meci bun, dar sa nu ne intindem mai mult decat ne e plapuma, cadem din pat apoi.
Mâine la 13 tragerea la sorţi pt UCL, eu zic asa
Bayern-Real Madrid
Barcelona-Borussia Dortmund
PSG-Galatasaray
Malaga-Juventus
frumos, pacat, fruntea sus.
Ma duc sa imi reglez globul, nu am vazut ce se intampla in ultimele 45 de minute....
Degeaba, Chelsea merge mai departe cu 3-2. Am dat gol si acasa si in deplasare. Noi nu jucam la acelasi nivel cu ei, dar ce buget au ei si ce buget are Steaua? Steaua a jucat bine. Eu sunt mandru de ce au facut baietii aseara.
Si ca sa fiu rau, CFR a avut rezultate bune, si am mai avut echipe in competitiile europene, dar macar nu ne-a facut Dinamo de ras prin Europa. Bine ca au stat acasa.
Sferturi UCL 2012/2013
Malaga-Borussia Dortmund
Real Madrid-Galatasaray
PSG-Barcelona
Bayern-Juventus
Borussia, Real si Barcelona favorite clar, părerea mea
LE eu as vrea o semifinala Real-Barcelona si finala Real-Borussia
Si mai departe se ca duce Borussia, Real, Barcelona si Bayern.
Eu sper la o finala Borussia vs Barcelona
Eu tot ce vreau este iasa Real din competitie...si sa castige Barcelona trofeul.)
Cer prea mult?
Pai Real nu are cum sa o scoata in semifinala, se intalnesc doar in Finala.
Eu vad asa mai departe:
Borussia-Galata
Barcelona- Bayern![]()
Bookmarks