Ahh, serios? Credeam ca e old fashion way...nu stiam ca se trage la sorti si semifinala.
Mda, dupa tragerea asta ma oftic si mai tare ca nu a trecut United de Madrid.
M-as bucura daca ar castiga Dortmundul anul asta.
Dar cu ce echipa te-ai fi ofticat "mai putin tare" daca ar fi cazut? Daca trecea de Real, evident...
Galatasaray e probabil cea mai slaba echipa ramasa si daca trecea de Madrid era aproape sigur calificata in semifinale.
Avand in vedere ca Galata e cea mai slaba echipa ramasa, m-as fi ofticat mai putin tare daca ar fi picat cu oricare alta echipa.
HALA MADRID! În finală ne oprim! Sincer părerea mea este că PSG(cea din tur fără Ibra) mi se pare mai slabă decât Galatasaray.
Oribil joacă Steaua, nu cred ca au avut un sut pe poarta in prima repriza...Se vede oboseala dupa Chelsea
LE gol la primul sut pe poarta![]()
daca tot l-au dat afara pe Stucan, ar trebui sa-l dea si pe grasanul asta de Iovanovici de la digi. desi sunt fan Steaua ma scoate din sarite cand il aud cat de lingau poate fi. intra Becali in direct si ii zice "Domnu Becali joaca Steaua extraordinar, si asa obosita i-a domniat pe Vaslui, si daca primea gol tot ar mai fi dat ei unu si bateau, nu mai aveti nici o emotie...." mi-e scarba...
De acord, dar nu mi se pare normal sa folosesti cuvantul grăsan in sens peiorativ, poate mai sunt grasani prin zona si se simt jigniţi.
Normal ca trebuie sa il pupe in fund cat mai mult, mai ales acum cand gsp tv e pe duca(vezi Contraatac, emisiunea preferata a lui jiji)
Revenind la fotbal, mi-a plăcut foarte mult ce s-a întâmplat azi la Sevilla, noi mai avem de învăţat
http://m.mediafax.ro/sport/meciul-fc...noare-10672576
Nu, îi place sa exagereze cu "iiiiii", majoritatea "posturiilor" sunt aşa, nu ştiu care e cauza![]()
Foarte slab, Stancu e paralel, de fapt asa a si tras la poarta, Mutu...cam mut, Goian? Eheee, nu avem cu cine, mai bine baga toţi jucătorii de la Steaua si nu aveam emoţii![]()
Bookmarks