primul a muscat din cascaval :)) . sunt curios daca exista sanctiuni in privinta asta.
Printable View
primul a muscat din cascaval :)) . sunt curios daca exista sanctiuni in privinta asta.
Singura sanctiune: repetarea inceperii jocului. :evil:
---------- Post added 21-09-2013 at 21:37 ----------
Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a reacţionat după ce Dumitru Dragomir a jignit-o pe soţia sa, Anamaria Prodan. Şeful LPF spunea ieri la DolceSport despre agentul FIFA: "Eu fac parte din altă categorie de curve, cele deştepte în fotbal. Sînt curvă bătrînă în fotbal, foarte periculoasă. În schimb, ea..."
un stream bun pt man utd vs city ?
Man City - Man U 2-0 la pauza, goluri Aguero si Yaya Toure.
Min 55, 4-0...din păcate nu am putut sa-l urmăresc, chiar eram curios
Marica joaca tare, cica negociaza cu Tottenham: Revine telenovela Marica » Jucătorul ar fi aproape de o mare lovitură: "Urmează două zile decisive!" :: GSP.RO
Si vrea nu mai putin de 3,5 milioane euro net/an.
---------- Post added 24-09-2013 at 13:34 ----------
Digisport transmite azi si maine meciuri din Cupa Angliei. Diseara poate-l vedem pe Chiriches. :evil:
Diseara Man U - Liverpool pe digisport.
pe Acasa TV ce baga?:>
lasa ca e Horia :-& pe etno
Probabil cel mai...
http://www.youtube.com/watch?v=m3bUa...e_gdata_player
Zici ca jucatorul de la Aston Villa are pampers la fundulet: http://www.gsp.ro/international/camp...us-409424.html
=))=))=))
---------- Post added 26-09-2013 at 07:17 ----------
Echipa Romaniei de fotbal in sala s-a calificat la Euro 2014.
Echipa de futsal a României s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2014 - Mediafax
Asta galerie! Ar fi meritat sa se joace la ei meciul.
MOMENT FA-BU-LOS la meciul Stelei! Ce s-a intamplat in tribune depaseste ORICE IMAGINATIE! Toti jucatorii au scos telefoanele sa filmeze! VIDEO UNIC - www.sport.ro
Iar isi dau arbitrii in stamba si anu asta. Au inceput cu rusinosul pemalty de la Ajax. Balotelli a invatat de la Pepe, parca sunt trase la indigo amandoua penalty-urile, parca si acelasi minut.
Yeeee, ne-am calificat...laba raj:p jucam oribil, nu avem nicio şansă, poate daca are bafta Pizzi si picam cu Grecia
De mentionat ca Bosnia s-a calificat la mondial si Islanda e la baraj.
Cum Franta si Portugalia "trebuie" sa fie la mondial, asteptati-va la ceva de genul Grecia/Ucraina- Franta, si Portugalia- Islanda/Romania, una din astea.
Eu zic asa:
Ucraina-Romania
Franta-Croatia
Portugalia-Islanda
Grecia-Suedia