Mie imi apare doar preview pt etapa respectiva, iar la ora cand ar trebui sa inceapa meciul imi scrie in ungureşte ceva legat de ski iar mai tarziu cand incepe Utd cu Tottenham apare Tenis
Printable View
Mie imi apare doar preview pt etapa respectiva, iar la ora cand ar trebui sa inceapa meciul imi scrie in ungureşte ceva legat de ski iar mai tarziu cand incepe Utd cu Tottenham apare Tenis
Mai e si postul asta al lui George Dobre, posibil sa faca referire la situatia cu Eurosport.
Avem Premier League la RDS. :rulez:
Da! :x
In weekend-ul asta o sa vedem FA CUP la Sport.ro.
---------- Post added 03-01-2014 at 11:40 ----------
Sport.ro va da inregistrat meciul Arsenal-Tottenham, ci nu in direct.
Diseara pe Digisport de la ora 21.45 se da meciul Sunderland-Man United in Capital One Cup.
De aseara avem in RDS Eurosport 1 si 2 HD, se pare ca vom vedea PL in format HD.
Deocamdată nu...Doar Bundesliga pe EuroSport 2HD
Quote:
Meciurile din Premier League nu vor fi transmise pe Eurosport încă în format High Definition (HD), grupul Eurosport având în plan acest lucru în perioada următoare, însă restul conţinutului transmis va fi în format HD.
Messi dubla cu getafe...magnific
pana sa intre messi in teren, Atletico era calare pe Barca, desi Iniesta a fost de la inceput. Cred ca Messi este motorul motivational al echipei, se schimba jocul cand el este in teren. asta am vazut eu
Messi a fost cam sters aseara. N-a motivat pe nimeni, poate pe Atletico Madrid sa bage autobaza si de aceea a fost jocul care a fost. Dupa atatea accidentari, Messi greu daca nu foarte greu va reveni ce era inainte. Daca la Mondialul din vara nu face ceva, Bute scrie pe fruntea lui.
Ai dat tu verdictul? :)
Balonul de Aur 2013 - C. Ronaldo
Merita, fără nici cea mai mică îndoială. :)
=D> ,., meritat !
Atat pupa. :)