vor da a 2-a repriza Eurosport?
Printable View
vor da a 2-a repriza Eurosport?
ce ghinion are chelsea... daca egaleaza fotbalul e nedrept
cum bine spune un englez "El Cash-ico"
La ce jucatori are Chelsea si la cum a jucat in seara asta , este nr.1 favorita la titlu dar in fotbal se poate intampla orice ...de exemplu meciul cu West Ham :evil:
pai ai vazut statistica le meciul cu west ham?
in favoarea lui chelsea. astazi au lovitt bara de 3 ori si in plus trebuia si un rosu clar la nastasic parca era :-?. astazi chelsea a avut ghinion ca etapa trecuta :)
72% Posesie 28% 38 Ocazii de gol 1 9 Şuturi pe poartă 1 16 Şuturi pe lângă poartă 0 13 Blocked Shots 0 12 Lovituri libere 14 13 Cornere 3 2 Ofsideuri 1 26 Aruncări de la margine 20 1 Intervenţii portar 9 12 Faulturi 11 1 Cartonaşe galbene 3
"I'm serious ... wahah aa haa" :))
N-o sa mai aiba Mourinho succesul de prima oara cand a antrenat Chelsea, it's a fact.
Da, sunt sanse mari sa se descurce chiar mai bine de data asta.
De obicei asa se intampla ,dar s-ar putea sa ai dreptate pt ca in fotbal totul se schimba.
lui chelsea ii lipseste un atacant de valoare si mai mult ca sigur la vara vor semna cu un star. apararea e buna, iar la mijloc ce sa mai zic, cu hazard si acum cu matic, fenomenal a jucat, cea mai buna achizitie din iarna asta si cand ma gandesc ca l-au avut si l-au dat inapoi :| si sa nu uitam l-au cumparat si pe Salah, probabil ca sa nu-l ia liverpool mai mult, dar e un jucator de valoare. sunt curios cum se va descurca in PL. vad ca chelsea are probleme mari cu echipe mici, in rest a castigat cam toate confruntarile cu echipele de top, parca au doar un egal si nicio infrangere :-? asta spune ceva despre Mou, oricat de antipatic ar fi pentru unii
@Dant3 vad ca esti nervos pe Eurosport ca nu ai putut sa vezi decat a 2-a repriza din meci..
Eu sunt pe UPC si am putut sa vad si prima repriza, nu am vazut nici un meci de futsal nimic
Ciudat, cei de la Eurosport au spus altceva, nu mai contează, sper sa vad sambata Liverpool vs. Arsenal fara alte întreruperi:D
Lukaku e la Everton :))
Sub forma de împrumut :P
Stiu, dar sunt sanse mari ca Chelsea sa il vanda pana in sezonul urmator.
Eu am citit ca l-ar da la schimb + o suma de bani pt un super atacant .
deja se vorbeste de un trio: cabani, diego costa si mandzukic
La Chelsea ?