da, daca reusesc sa aduca unul tot e bine, BM nu cred ca isi vinde atacantul, nici PSG (din orgoliu), asa ca raman cu diego. ar fi fost bun un falcao
Printable View
da, daca reusesc sa aduca unul tot e bine, BM nu cred ca isi vinde atacantul, nici PSG (din orgoliu), asa ca raman cu diego. ar fi fost bun un falcao
Un pronostic pt. Barca-Real Sociedad ?
Pai la cum merge treaba, liga si cupa se joaca tot intre madrid si barça , aseara de exemplu , (RM)penalti si galben la Arbeloa - (Barça) penalti si rosu (zic eu) la Mascherano nu pune piciorul pe minge si nici sanse nu avea ! ! ! asa ca il prinde de mana si se duce la pamant cu tot cu Vela, Aici fiecare arbitru stie cand sa inchida ochii . =D> .
Iti dai seama ca o finala Barca - Real aduce mult mai multi bani decat o finala Atletico - Sociedad. Pana la urma, aici e raspunsul...
Lasand copa del rey laoparte, mai sunt fix 2 sapt si reincepe Champions League.Daca va uitati la ultimele rez. ale Barcei si ale lui City acestea castiga in campionat cu 4-0 5-1 3-0 ,pe cine favorizati cel mai mult?
Si atunci va fi si Neymar pe teren,nu ca ar schimba mult jocul dara are noroc,ultima data cu celtic a facut hat-trick.
Laoparte?
ON: Bayern câştiga si anul acesta
Eu zic ca City bate Barca si fara Aguero.
Bayern nu cred ca mai castiga anul asta.Mie City si Real mi s-au parut cele mai puternice pana acum, si sincer, parca si Chelsea are sanse, avand in vedere ca au batut City.
Real madrid :-/ , Bayern :noway: , City :yes:
ce ma sperie pe mine mai mult sunt arbitri, nu meciurile, o sa fie un adevart spectacol dar din pacate o avem si pe Barça(cersetoare de penaltiuri) - inca o finala de CM castigata la "penalti inventat" si am terminat cu fotbalul pe veci .>:P
Cred ca ii urasti pe astia de la Bayern cum ii urasc si eu :))0
Superb, Liverpool - Arsenal 4-0 dupa doar 20 de minute
Neavand Digi sport in grila mea (eu am dolce) ,nu pot sa vad meciuri din spania ,anglia etc. ,ca astia de la dolce dau numai champions si alte prostii.
Stiti cumva niste site-uri cu livestream-uri bune (nu hd insa sa nu se blocheze) pt canalele c+1 ,antena 3 spain,skysports?
Premier League e difuzat de EuroSport, nu Digi, Eurosport sigur il ai in grilă:)
Mai vedem goluri in repriza a doua ? :D
Cred ca se termina 6-1:p
livefootball.ws + SopCast (indiferent de browser)
Sunt in rusa dar au si surse de la C+ si aici depinde de in ce liga este meciul, spania, franta, anglia ,eu am internet de 8 mega ~x( si merge bine, am probleme doar la meciuri importante unde se inghesuie lumea si merge incet (la 8mb nici nu ma mir) ... 720/1080i/1080/50fps la fiecare meci ai cate 3-4 surse la alegere , :yes: din ce am probat eu , sunt cei mai buni .
R.I.P Maicon (a jucat la Steaua).
Sevilla-Barca ? :D
3-1
1-2