Nu fii tu asa de sigur :))
Printable View
Daca nici cu astia ... :))
Eu zic ca o sa ne batem cu Grecia la locul 1 .
Parca vad cum facem egal cu Ungaria, de la greci ne-o luam clar... Nu sunt asa de sigur ca ne calificam.
Ne-am învățat lecția cu grecii :))
Sper sa luam 4 puncte in dubla cu Grecia
eu am incredere in baietii convocati la nationala in functie de interese si inbisnitarii din fotbalul romanescmarii fotbalului romanesc
Și cu grecii se poate :D
Se poate manca tzatziki, se poate bea ouzo, ce se poate cu Grecii? De batut sigur nu se poate, nu atata timp cat ramane Piturca antrenor.
Ce bine sta Schalke :)
Acum daca si din grupa de preliminarii de la EURO 2016 nu ne calificam, avand in vedere ca primele 2 echipe se califica direct, chiar ca suntem vai de noi.
Eu nu-mi dau seama cum de Ungaria a fost in a doua urna valorica. :evil:
:))))
Superb golul de aseara a lui Keseru in meciul Steaua-Dinamo. Se vede ca e scula de jucator, dar ii trebuie ceva timp sa se adapteze la noi si cu echipa. Daca-l baga Reghe in banda in locul lui Dodel o sa-l strice.
Legat de Steaua-Dinamo, ma asteptam sa castige la diferenta de cel putin 2-3 goluri formatia lui Reghe.Eu fiind dinamovist, sunt multumit de rezultat. Ma asteptam sa "tremur" mai mult.Oricum Steaua e mult peste orice echipa din Romania la momentul actual.
I-au luat de sus Reghe si cu MM pe dinamovisti, exact cum Reghe i-a luat de sus pe Shalke. Mare greseala. Reghe se crede super zmeu in antrenorat.
Contra echipe care sunt sub locul 7..daca iti aduci aminte Suarez a fost invizibil in meciul cu Chelsea.
https://pbs.twimg.com/media/Bht4RHBIUAAXpbm.jpg:large
din cate stiu eu Arsenal,Everton si Tottenham sunt peste locul 7..