De pe margine e foarte usor de comentat, ca nu ne costa nimic, dar ia sa fiti unii din voi cei care bagati banu gros la vreo echipa de fotbal, tot asa ati mai fi gandit?:evil:
Printable View
De pe margine e foarte usor de comentat, ca nu ne costa nimic, dar ia sa fiti unii din voi cei care bagati banu gros la vreo echipa de fotbal, tot asa ati mai fi gandit?:evil:
RIP Tito, mult prea devreme:(
Echipa de antrenori de la United:
https://pbs.twimg.com/media/BmD04nCCAAArTK1.jpg
Mai lipsesc Beckham si Gary Neville. :>
much better than the Chosen One banner
Attachment 220334
Van Gaal din vara.
bun CR asta...
http://youtu.be/oWoqIzzzJR8
Prea bun, prea ca la carte :))
In alta ordine de idei, astazi simt ca PL ajunge pe Anfield :)
Saracu portar .... cred ca a avut cosmaruri dupa meci :)) oricum e mai bun decat messi de 1000 de ori .... Messi nu are un sut asa de puternic , nu sare asa de bine la cap ... Messi "stia" doar sa dribleze pana in fata portii ... nu cred ca a dat un gol de la o distanta mai mare de 20 m...
Lui Gerard i-au tras presul de sub picioare. =))
---------- Post added 27-04-2014 at 18:00 ----------
Swarter a facut meciul vietii la cei 41 de ani ai sai.
Incredibil cat noroc are Mourinho! N-are scrupule, daca ar putea ar juca si cu 2 portari!
Ajunge pe Stamford Bridge anul acesta :)
greu de tot sa ajunga la Chelsea, oricum imi pare rau pentru liverpool. acum sa vedem AM cu Valencia, sper sa-i incurce lilieci
Are si stiinta, vezi meciurile lui Inter si Chelsea cu Barca in UCL din anii trecuti. :evil:
---------- Post added 27-04-2014 at 18:58 ----------
Se pare ca Gerrard le-a cam mancat meciul cu greseala de la primul gol si cu suturile la/spre poarta care nu au intrat.
n-a mancat niciun meci Gerrard...de atatea ori a dus echipa in spate..acum s-a intamplat.
eu sunt mandru de ei..que sera sera..obiectivul de anul asta a fost indeplinit..n-am luat campionatul 24 de ani..mai putem astepta...imi doresc doar sa-l luam inainte sa se retraga Gerrard..
Attachment 220437
cat despre muinho...merita doar un scuipat intre ochi..dupa meciul cu west ham se plangea ca big sam a pus echipa sa joace fotbal de secol 19: autobaza in poarta si mingi lungi pe varfuri..mai mult, in 2007 la semifinala de UCL 1-0 pe Anfield(Liverpool a batut la penalty-uri) comenta ca doar o echipa a vrut sa joace fotbal,cealalta a vrut sa se ajunga la penalty-uri...