Tiki-taka pierde intotdeauna. :evil:
Printable View
Tiki-taka pierde intotdeauna. :evil:
Eu numesc stilul de joc al lui Guardiola "friptea". O dam unul la altul repede si aproape, ca ne arde ...
E expirat de vreo 2 ani stilul acesta de joc, a mers la inceput, acum s-a terminat, plus ca te si adoarme repede si fara efort.
Marele jucator Ribery, nici jumate din Zidane nu e.
Prin gestul facut, a aratat cat de barbat si cat de sportiv e. Bine, atat il duce capu', pana la urma nu ai ce sa-i ceri; si la decernarea balonului de aur, mai avea putin si in injura pe toti, cand se vede clar diferenta de valoare dintre el si CR. E foarte urat sa nu stii sa pierzi si sa mai si arati lucrul acesta.
Mie imi miroase a La Décima prin Champions League, voua nu? :D
Şi-a spălat Ramos toate păcatele, păcat de Alonso:(
Pana si Zidane i-a dat un cap in gura macaronarului aluia.
Ar fi cazul, sunt totusi 12 ani de cand Realul nu a mai jucat nici macar finala.
---------- Post added 29-04-2014 at 22:54 ----------
Da, dar macar Zidane a fost provocat in ultimul hal si i-a dat un cap direct, hotarat, barbateste, nu o palma parsiva ca cea a lui Ribery.
Ia uitati cum se face jurnalismul in romania dupa ce toata planeta a fost solidara cu alves
Si mie mi s-a parut un gest de mahala, dar aici s-a depasit masura. Iar legat de alves, eu zic ca tigan =! om de culoare :)
Pai foarte bine, orice francez te face automat tigan daca esti roman.
Eee, vesticii astia ... Din cauza traiului prea bun, le e greu sa mai citeasca putina istorie, geografie.
Vier zu null
4-0 :rulez:
Suporterii aspirinelor s-au ridicat in picioare ca sa vada mai bine golul lui Ronaldo :)))
Cred ca faci o confuzie, aia sunt Bayer nu Bayern:)
Nu fac confuzie, asa ii alint :))
oh wait, am uitat de leverkusen :"> my bad
Daca maine se califica Chelsea vedem iar autobaza? :D
Nu. cred ca dupa ce le-au dat 5-0 lui Bayern se duce la atac Chelsea.
:lol: