Si reciproca e la fel de valabila.
Iar la postul lui Kiruzsal, ma pufneste rasul, nu ai ce comenta acolo.
Printable View
Si reciproca e la fel de valabila.
Iar la postul lui Kiruzsal, ma pufneste rasul, nu ai ce comenta acolo.
In general nu prea mai ai ce sa comentezi când vezi ce debitează unii pe acest forum.
Imi recomandati si mie un site unde sa vad meciurile online? De cateva luni bune folosesc: Sports-TV.EU | TV Online | Dolce Sport HD Live | Look TV HD Live Online | Digi Sport 1 HD | Meciuri Live , insa in ultima vreme calitatea e infecta si merge si extrem de intrerupt. Nu e in niciun caz o limitare de la mine, internetul e bun iar conexiunea prin cablu.
Preferabil un link care sa functioneze fie cu Internet Explorer fie Chrome. Instalez si balarii de sopcast si etc daca e cazul, dar sa mearga cum trebuie.
Multam!
acum am vazut postul, uite gasesti aici mai multe linkuri: Wiziwig.tv | The UEFA Champions League schedules | watch live and free Football streams
Tot tu mi l-ai dat si pe primul. Ai deja 2 beri de la mine!
Sa castige real madrid si o sa fie bine :). Daca vrei hd, instaleaza acestream si cauta un stream cu acestream se vede fenomenal, dar ai nevoie de internet bun, asa vad eu PL :)
A dat Realul doua goluri care parca au fost marcate in FIFA 15 :))
Exact...mai ales pasa lui James:))
Gand la gand cu bucurie :))
Balotelli la pauza
https://vine.co/v/MPXnramxLWK
Si Arsenal a intors scorul de la 1-0 in ultimile minute de joc si a batut cu 2-1
Aseara al doilea gol al lui Raul in meciul cu Rio Ave, nu numai ca a fost in min. 45, dar a fost si un pic de finesse shot combinat cu folha seca. In FIFA vezi astfel de suturi, in PES deloc. Si lumea zice, si dupa ce le dai exemple, ca tot FIFA este arcade si PES simulator.
Imediat se coboară toți sfinții, dacă nu rezolvă ăștia problemele și mai îmi bagă multe reclame.
Nu e din vina lor, asta e semnalul de pe satelit. La ce vreme e afara ...
Ii sparge Real pe Barca.
S-a pierdut Messi, ofer recompensa!
Se ascunde, nu vrea să plătească impozitele.