2-0 ptr real..dar dupa cum se spune"Cu nemtii nu esti niciodata sigur decat atunci cand ii vezi in autocar"...si manchester a avut 3-0 acum 2 ani..si s-a terminat 3-2..
---------- Post added 25-04-2012 at 10:12 PM ----------
ce spuneam..2-1.. :))
Printable View
2-0 ptr real..dar dupa cum se spune"Cu nemtii nu esti niciodata sigur decat atunci cand ii vezi in autocar"...si manchester a avut 3-0 acum 2 ani..si s-a terminat 3-2..
---------- Post added 25-04-2012 at 10:12 PM ----------
ce spuneam..2-1.. :))
Gomez e cel mai fraier atacant.
Real se califica doar daca intra Higuain
LE Bine ca nu o sa mai aud din toamna comentatorii de la tvr...jalnici
LLE Chelsea nu are nicio sansa...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Finală perfectă anul asta: fără Real şi Barca.
Ambele echipe slabite de suspendari( mai ales in aparare), ar trebui sa fie un meci cu goluri multe dar am impresia ca va fii un meci inchis cu rezultat decis la penalty sau in prelungiri.
mie imi e ca Chelsea nu mai prinde asemenea meciuri ca in semifinale..iar jucatori care sa faca diferenta la mijloc nu prea are,comparativ cu ce are Bayern..poate doar Mata..
Mata e la mijloc? Dupa meciul de marti credeam ca toti de la Chelsea sunt pe fund.... :D
...de Concordia Chiajna, nimic?:-?
de Concordia Chiajna doar Reghe(genul de muzica) si blaturiile(de pizza)
---------- Post added 26-04-2012 at 09:53 PM ----------
pai din ce vad pe tot topicul asta tu esti frustrat de Barca..deci cine e hatter ?da ce sa-i faci..noroc cu Terry ca s-a ocupat mai mult de bautura si de femei decat de fotbal....ca altfel castiga Chelsea si finala din 2008...dar lasa ca ii mai bateti si voi pe Barcelona..prin amicale..:)
=D>=D>=D>
http://www.youtube.com/watch?v=zwD3lnhV-k8&hd=1Quote:
The Spanish Tv Channel "La Sexta" decided to delay the match Sevilla FC vs. Levante UD in order to brodcast the press conferences of Mourinho and Guardiola and Biris Norte protested throwing into the field thousands of tennis balls. From all the incomes produced by the TV rights 50% is taken for Barcelona and Real Madrid the remaining 50% is divided among 18 teams. This protest was Worldwide TT on Twitter. This is the most unequal League in the world.
Attachment 165239
si mi se pare normal sa amane meciul...Barcelona-Real are o audienta de 400 de milioane de telespectatori..chiar si conferintele de presa au o audienta mai mare decat majoritatea meciuriilor din Spania(cele care nu implica Barca si Real)
sa puna bani toate echipele din Primera care urasc Barcelona si Real Madrid si s-a le dea la televiziuni ca sa nu mai aiba prioritate cele 2 echipe si gata
sad but truth, dezamagitor, foarte dezamagitor a jucat real madrid ieri. offtopic: sunt fan real inca de la varsta de 11 ani, de cand am vazut finala dintre madrid si bayern leverkusen din 2002, este echipa mea de suflet. nu de alta, dar vreau sa intelegi putin susubiectivismul meu :)
culmea..eu desi simpatizam cu Barcelona de prin clasa a 4-a..de la meciul retur cu Chelsea de marti m-au castiga si pe mine ca fan...tot stadionul canta la final El Cant del Barca=D>..am ascultat-o si eu si de atunci nu mi-o mai pot scoate din cap..
da e cam naspa cand nu tii cu cei mai buni/cei care castiga, nu ?:(|)
---------- Post added 27-04-2012 at 01:36 PM ----------
genial :))
Gest incredibil in tara huliganilor! Un bar din Manchester vrea sa isi "dea foc" inainte de City - United! Trecatorii au fost socati: "Se lasa cu bataie sigur!" - www.sport.ro