La mulţi ani adevăratului număr 7
Printable View
La mulţi ani adevăratului număr 7
City a batut si pe chelsea si pe united, dar totusi sunt la 12 puncte de united. Intradevar sunt doar 4 echipe in Anglia, restul nu conteaza.
Misto golul lui Aguero de aseara din meciul cu Man U.
Incredibil ce au reuşit nemţii, Borussia-Malaga 1-2 in min 90, 3-2 min 93
Adevarat! sa mai zica cineva ca Man City au castigat aranjat campionatul Angliei in mon 92 si 94 :)
deci se poate.
Superbe meciuri...Felicitari Galata si Borussia pt spectacol,dar tot RM ia trofeul!
Deşi va fi greu, eu sper sa ia Borussia sau Real. Oricum cea mai puternica echipa mi se pare Bayern. Maine aştept o surpriză in Spania :p
Pacat ca golul victoriei celor de la Borusia a fost din off-side.
Si golul 2 al Malagai a fost tot din offside, deci s-a făcut dreptate
Si golul lui Malaga (al doilea) tot din offside. Eu sper la o finala Bayern-Dortmund. Anul trecut mi-a iesit cu finala fara Barca si Real :evil:
cum asa ceva. visam in min 90 la o finala Barca-Malaga :))
Din cauza celor 2 offside-uri din meciul Borussia - Malaga meciul a fost stricat, deoarece daca s-ar fi dat cele 2 offside-uri altele erau evenimentele jocului. Nu e acelasi lucru sa ziceti ca s-a compensat primul offside cu al doilea.
asa pot spune si daca Reus sau Subotic erau inlocuiti in min 74 era altul cursul jocului.
asa a fost sa fie :)
Fiindcă iarna nu-i ca vara...
De mult nu am mai vazut atatea jocuri stricate de arbitrii in CHampion`s league, ca anul asta. Nu e genul meu sa comentez arbitrajul, orice om greseste, dar frate, chiar greseli de divizia B...nu e acceptabil la nivelul asta!
Eu unul cred ca Fifa(Platini) isi doreste sa fie o finala barca - real datorita fanilor si pt a scoate mai multi bani din drepturi tv
Nu are nicio treaba FIFA(Blatter) cu UEFA(Platini) ;)
UCL ( UEFA Champions League )