Ce super meci a fost aseara intre Milan si Palermo. A fost cel putin la nivel de meci in BPL.
Printable View
Ce super meci a fost aseara intre Milan si Palermo. A fost cel putin la nivel de meci in BPL.
Coutinho și-a bătut joc azi, ne-a scos de multe ori, dar...
Oricat as vrea sa il dea afara pe Brendan Rodgers , in meciul asta chiar nu are el vreo vina. Sturridge a ratat si el o ocazie foarte mare in prima repriza. Dar sa rateze Coutinho o ocazie ca aia .. nu m-as fi asteptat niciodata , fazele alea doua ar fi trebuit sa fie goluri.
Mare jucator!
Irrepressible Francesco Totti scores 300th Roma goal
Va fi televizat vreun meci in seara asta ? Ma uit pe programul celor de la Dolce si vad doar Cupa Romaniei si NFL
LE: nevermind, am crezut ca suntem in 29 azi :))
Băi ce face Lewa, senzațional. Golul 5, o capodoperă
In 9 minute...
UnaManita by Lewandowsky . :D
Attachment 256860Attachment 256861Attachment 256862
Asta se intampla o data la o suta de ani.
Ce bătută ia Barca :))
Nu i se mirare ca ia bătaie. Celta vigo a câștigat la sevilla acasa etapa trecuta.
Hahaha, ''Mahrez can't drink water"
Attachment 257054
Au doua televiziuni Premier League si nici macar una nu da Newcastle - Chelsea... ca la noi, la nimeni.
LE: "FC Barcelona star Leo Messi has a tear in the internal collateral ligament of his left knee. He will be out for 7-8 weeks."
Mersi. M-am uitat pe niste programe TV si nu aparea nicaieri.
LE: Iar s-a rupt Jese, cat ghinion are baietasul asta.
Sunt fan Real Madrid, și astăzi mingea chiar nu a vrut să intre în poartă... Real Madrid cred că are un ghinion teribil câteodată, să nu uităm de Diego Alves, care și el a făcut niște parade senzaționale... Apoi, Ronaldo, el vrea să dea multe goluri, dar în seara asta a ratat foarte mult și a mai strict și alte mingi care erau nu erau pentru el... Kameni a fost providențial, ce să-i faci, merge înainte. :)
Animo Messi!
La faza aceea, vouă vi s-a părut gol sau nu? Sau sunt eu prea subiectiv și cred că arbitrii au greșit la unele faze, acordând eronat offsaid...
E gol, mingea a trecut cu toata circumferinta linia portii, iar la Modric n-a fost offside, alt gol anulat eronat.
Nu se vede clar daca a trecut linia portii. Partea de jos, care atinge solul, a trecut, dar nu se stie daca a trecut tot lateralul mingii. Numai dintr-o vedere de pe linia portii s-ar putea vedea clar ce si cum.
Nu sta arbitrul in timpul actiunii sa aduca o rigla si un boloboc sa vada daca a trecut sau n-a trecut si ultimul milimetru din minge. In situatia asta dai gol, dar probabil s-a pozitionat prost si n-a vazut, ideea e ca acelasi tusier a mai gresit la Modric cand a dat offside complet aiurea.