Vorbim de prezent, nu de trecut. :)
In fine , asta e parerea mea .
Printable View
Vorbim de prezent, nu de trecut. :)
In fine , asta e parerea mea .
Si turcii o s-o ia in mana la europene.
Daca ai vazut meciul, neoficial n-am vrut, oficial n-am putut.
"Daca" Mutu marca din penalty, eram in faza eliminatorie.
Asta in meciul cu Italia.
UEFA.com's European Qualifiers all-star XI - UEFA EURO - News - UEFA.com
Rat este in echipa turneului de calificare la EURO 2016. Daca tot nu avem jucatori si nu meritam sa jucam la Euro.
si Tatarusanu rezerva. It's something!
Eu nu m-am bucurat pentru calificare, am fost indiferent. Daca nu se califica Romania, nu ar fi meritat. Eu deja am comentat parerea mea cu privire la nationala actuala, acesti jucatori care mimeaza fotbalul, cu exceptia a 2-3. Probabil se vor face de ras, in orice grupa ar fi, sau daca nu de ras, vor fi niste meciuri urate, crancene, fara faze de poarta, cu multe bubuieli, lumanari si "ochii inchisi si dat in ea". Probabil de aia se bucura lumea la calificarea directa a Turciei, cu jucatori mai de valoare decat ai nostri, cu o galerie mai de valoare decat a noastra, si cu un joc mai de valoare decat al nostru. Si probabil cu un selectioner mai de valoare decat generalul nostru.
Ca eram noi acolo sau Ungaria in locul nostru este fix acelasi lucru.
Te vei simti mandru cand vei privi neputinta nationalei in cele 3 meciuri? Iti vei spune "E bine ca am ajuns acolo, asta conteaza"? Oare, asta conteaza? Sa fii acolo, sau sa lasi si ceva in urma prezentei tale acolo?
Logic, nationala se va duce la Euro sa faca o figura cat mai frumoasa, adica sa incerce sa treaca de grupe si, de ce nu, sa incerce sa mearga mai departe de grupe pe cat posibil. Acum ca jocul va fi sau nu spectaculos, vom vedea. Nu mai tin eu bine minte, dar cand Grecia a castigat Euro a jucat spectaculos? Era mai bine sa fi jucat spectaculos si sa nu ne fi calificat? Eu zic sa va luati toti cetatenie turca si sa va mutati in Turcia. Eu cred ca voi aveati sticlele de sampanie sa le deschideti si sa sarbatoriti daca Romania nu se califica.
---------- Post added 16-10-2015 at 06:57 ----------
Mai umbla zvonul ca Turcia s-a calificat necurat la Euro, adica a avut legatura cu meciul letonia-kazahstan. Banul turcului e mult si frumos.
De unde le scoti?
Ce visează noaptea, spune pe forum . :))
Da, era mai bine. Doar ca ce spui tu era imposibil de realizat, cu ciurucurile echipe nationale, eterni lustruitori de banca la echipele mediocre/ proaste din vest.Cum sa joace spectaculos? :)
Casca ochii putin mai bine. In chiar prima mea propozitie din post am scris ca imi este indiferent ca s-a calificat nationala. Ce sticle de sampanie? :)
Chestia este ca Italia ne plateste sa jucam amicalul cu ei Ne-am făcut mari » Italia ne plătește pentru a juca un meci amical: "Doar avem cea mai bună defensivă"
În ce hal arată titularii de azi de la Liverpool, eu nu știu cum au ajuns glumele astea pe acolo, zici ca sunt jucători din echipa națională a României. Anul ăsta dacă ajungem pe loc de UCL e o minune. Bravo Brendan, după tine potopul...
Daca Milner e capitan ...
Macar arata deja o alta atitudine , jucatorii par mai motivati. Astept sa revina Henderson , Benteke si Sturridge si sa vedem cum o sa arate atunci echipa.
Nu știu, eu am adormit la meciul ăsta
Trebuie să înscrie Bournemouth din ce văd, săracul de el, pierde pe un meci :(
LE: lol, acum am văzut ca azi fost meciul, a câștigat nebunul :))
Daca ai copii baieti sau o sa ai si daca sunt talentati la fotbal, te rog eu sa-i lasi sa urmeze calea sportului in loc sa faca 2-3 facultati. Asa o sa avem echipa nationala. Pana atunci, o sa avem numai ciurucuri, ca niciun parinte nu-si lasa copii sa faca altceva decat 2-3 facultati. Prin urmare, nu e de vina seful federatiei, seful ligii sau selectionerul, decat in mica masura, ca nu avem nationala cum vreti voi.
Vedeti olandezii care naturalizeaza pe banda rulanta si au super jucatori ca nici macar la baraj nu s-au calificat. VedetI Italia care se chinuie cu Malta samd. Si din cauza UE nu prea avem nationala.