City da gol in prelungiri. Phew!
Printable View
City da gol in prelungiri. Phew!
N-am urmarit saptamana asta, au castigat si echipele engleze ceva in CL?
Manchester City a castigat aseara in prelungiri. Phew!
Inca un rezultat mare pentru Mou.
https://www.youtube.com/watch?v=weMfQGVFEKQ
Dupa victoriile cu Arsenal , L'pool si City era de așteptat ca o sa fie un meci greu pt Chelsea.
La ASA Tg Mures joaca unul Romario.
Suarez a facut primul lui Hatrick pt Barcelona, la exact un an de la debutul sau pentru catalani. Are 32 de goluri si 19 pase de gol in 2015. Not bad at all.
Imi cunosti parerea vizavi de echipa si cred ca o sa zici ca e motivul pentru care voi spune asta, dar de data asta chiar nu are legatura. Eu nu inteleg cum lumea il poate lauda pe omul asta. Este nebun, ma refer desigur la muscaturile pe care le-a dat altor jucatori in meciuri, adica in timp ce era la "serviciu". De regula mi se rupe de ce fac fotbalisti, actori, etc in timpul liber, nu ma intereseaza ca sunt oameni de nimic (gen Mayweather) daca atunci cand isi practica meseria sunt ce trebuie. Aici insa acest caracter infect al lui Suarez din pacate este in prim plan in timpul jocului, iar din aceasta cauza pot spune ca e probabil jucatorul care mi-e cel mai antipatic din tot sportul. Mai sunt cativa si la tenis, nesimtitul ala care a vorbit de prietena adversarului, Armstrong cu dopajul si inca cativa imi vin in minte acum. Pe astia nu ii suport, nu ii suport pentru ca isi arata caracterul infect in timp ce isi fac meseria, iar pe astia ii consider oameni de nimic.
Sorry de rant, dar l-au mai laudat si altii pe topic si acum mi-am adus aminte :)
Problema lui este ca pune mult suflet in fiecare meci si isi pierde luciditatea. Dpmdv este cel mai bun nr 9 din fotbal la ora actuala. Are demarcari uluitoare, si un instinct al portii extraordinar. Este puternic si un pericol constant pentru apararea adversa. Surprinde si prin executii neasteptate, dar mai rar. In schimb are o tehnica sub nivelul Barcei, preluari de obicei care zgarie pe ochi, si nu e cel mai bun la un- doiuri.
Da, a muscat de doua ori, dar cum vad eu lucrurile, este mai putin grav decat a rupe picioarele jucatorilor( si sunt destui inconstienti de astia).
Oricum, de cand e la Barca nu a avut iesiri foarte grave, dar nu e timpul pierdut. A avut tendinta in cateva meciuri sa se vaicareasca si sa cada cam des, dar in rest, prin dorinta lui de a castiga, trage coechipierii dupa el. Este exact ceea ce avea nevoie echipa, dupa era "fals 9". Mai are pana ajunge la statutul lui Eto`o in echipa, dar nu mult. Si sa nu uitam ca lumea acum un an jumate il dadea ca si transferat la RM.
Intre timp, cu-i asa ca bucatarul nu e chiar asa de rau?
Tu probabil vezi doar rezultatele si zici ca face ceva bine bucatarul, dar daca ai vedea meciurile ti-ai da seama ca echipa nu joaca precum in sezoanele trecute. Bine macar ca nici Barcelona nu e in forma maxima, altfel era jale.
Nu, urmaresc tot campionatul spaniol, inclusiv meciurile RM.
Nu joaca la fel de bine ca primul an Ancelotti, dar nici la fel de prost ca anii Mourinho. Are si RM accidentatii ei, nu jumatate de echipa ca Barca, dar oricum...eu deocamdata sunt multumit ca Barcelona este la acelasi nr de puncte, un miracol chiar. Daca merg cap la cap pana la El Clasico, pe care Barca il va pierde la cum joaca acum, nu e rau deloc.. :)
Poate doar Lewandowski sa concureze cu Suarez. Cavani sau Ibra nu se apropie de nivelul celor 2. Cavani nu joaca varf nici la nationala, ghici de ce.
In plus, pe ce te bazezi cand spui numele astea? E doar parerea ta? De ce nu l-ai pus si pe Marica printre ei, sau altii?
Parerea mea personala este. Cavani la viata lui a dat gol din lovitura Scorpionului, iar Ibrahimovic a dat nu stiu cate goluri din scheme de kung-fu.
Atacanti ca Suarez vezi mai des, dar ca Ibrahimovic si Cavani, mai rar.
Eu l-as pune pe Keseru, nu pe Marica.
Am inteles...deci o parere de Fifa 16, nu are legatura cu fotbalul in general. Asta sau confunzi fotbalul cu artele martiale..
Nu ai inteles, e vorba de realitate. Ai youtube la dispozitie.
---------- Post added 28-10-2015 at 10:34 ----------
http://m.youtube.com/watch?v=4U6u3PQlTrU