Eu am văzut meciul in care de Gea a fost omul meciului
Printable View
Eu am văzut meciul in care de Gea a fost omul meciului
Si eu am vazut meciul in care marele soricar Giggs n-a vrut sa traga la poarta sau i-a fost tarsala sa traga din 7-8 metrii.
Sarbii sau singaporezii stiu de ce!!!!
:evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Perfect, de Gea face parte din echipa lui United.
Impresia mea pe scurt: Real a presat mai mult, a avut initiativa. A atacat aproape non-stop, a facut pressing, a avut faze de poarta, DAR a fost ineficienta....
Man UTD a stat la cutie, dar a avut faze de contraatac fulger :D si de fiecare data cand a trecut de jumatatea terenului a creat pericol (nu are importanta de cate ori a trecut in jumatatea Realului). Van Persie a avut ocazie clara de gol la bara aia, ba chiar si in ultimul minut era foarte aproape de gol.
Una peste alta, un rezultat echitabil pentru ambele parti. Totul se va decide pe Old Trafford, dar din punctul meu de vedere, Real nu mai are nicio sansa.
Ce fac azi echipele noastre? Un pronostic? Eu zic asa desi sunt stelist
Steaua ia bătaie cu 3-1 iar CFR cu 3-0
---------- Post added 14-02-2013 at 07:26 PM ----------
@Mariush Real se califica daca Utd va juca la fel
Eu mi-am returnat biletele la meciul lui Steaua din seara asta inca de saptamana trecuta. Presa de aici i-a facut cu ou si otet si fanii sunt nervosi si etc. N-am vrut sa plec fardat de la stadion :|
Rapa si Chiriches nu au treaba cu fotbalul azi. Din meciurile amicale se vedea la Chiriches ca e pe alta lume, iar Rapa e ca numele.
LE Bourceanu merita rosu pt intrarea din min 35, iar comentatorii astia de pe digi ma seaca, transmisie prin telefon...
Steaua termina 2-2 sau castiga :D
Inter-CFR 2-0
LE: nu-i nimic pierdut
Pacat, meritam un gol dar cam asta a fost anul asta in cupele europene.
mda pacat ca n-au dat gol. au jucat bine a 2-a repriza. Nikolici era cu 3 viteze mai incet. am lesinat de ras cand l-am auzit pe comentator ca facea "uiiii" la ocazii :)) se crede si el spaniol. saracii astia de la digi transmit prin telefon...se auzea cum se apasau butoanele :|
Mi-a iesit biletu' la combinate ;))
---------- Post added 14-02-2013 at 10:22 PM ----------
Aproape a dat gol Inter...
---------- Post added 14-02-2013 at 10:26 PM ----------
Mdea...
Napoli-Viktoria Plzen 0-3, sunt curios care era cota la pariuri
Se cam joaca cu ocaziile CFR-ul... nu e bine.
azi toate echipele cu care am tinut au pierdut cu 2 la 0, steaua, liverpool, cfr.
http://youtu.be/NzlG28B-R8Y
Blatu a avut de lucru aseara.
Trei goluri superbe
http://www.youtube.com/watch?v=_FBkaG74mXY
Bun jucator Bale
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2