Se chinuie rau astia de la Steaua...Urat:mad:
LE Ajax vad ca joaca cu doi portari...e bun macaronaru...
LLE sper sa nu am dreptate cu pronosticul, nu mi-a plăcut deloc jocul. Iar ma apuc de fumat daca in min 85 e 2-0 :D
Printable View
Se chinuie rau astia de la Steaua...Urat:mad:
LE Ajax vad ca joaca cu doi portari...e bun macaronaru...
LLE sper sa nu am dreptate cu pronosticul, nu mi-a plăcut deloc jocul. Iar ma apuc de fumat daca in min 85 e 2-0 :D
gooooooooooooooooll
App:cam bulangiu arbitrul...
Indiferent de ce se va întâmpla, Steaua te iubesc, bravo băieţi!
LE Sunt feeeeericit si va iubeeeeeeesc, Dumnezeu a fost cu nooooooi baieti!
acum sa vina haterii/rautaciosii :evil: bravo steaua, de mult nu am mai stat cu inima in gat la un meci :)) mi-am amintit minut de minut de meciul cu Valencia :D
PLECAM LA LONDRA , PLECAM LA LONDRA, PLECAM LA LONDRA ALEEEE!
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
Foarte emoţionant, cu acest videoclip Reghe a motivat echipa inainte de returul cu Ajax
http://www.youtube.com/watch?v=7lY5j3NjtVE
Bravo Steaua, din nou mi-ai demonstrat ca am de ce sa sper in minuni :)
Un joc extraordinar, impotriva unei echipe puternice. Acum DeBoer stie cine-i Steaua
Conform regulamentului FIFA 2012-2013 hent este numai cand exista intentie. Nu se zice nimic in acest regulament de pozitie nefireasca a mainilor.
Laws of the Game - FIFA.com
Pacat, ciobanul asta imi strica toata bucuria, mai bine nu ma uitam...
Îi acorzi o atenţie prea mare, nu sunt fan Gigi dar si el a contribuit la performanţele Stelei de azi, fara bani din păcate nu poti. Nu vezi ce e la Dinamo si Rapid? Eu zic sa nu dam cu pietre, a gresit cu unele chestii la Steaua si probabil o sa mai greşească. Hai sa ne bucuram pt inca o seara superbă!
Nu ma intelege gresit, sunt de acord cu tine ca a facut lucruri bune, poate mai multe decat majoritatea patronilor sau actionarilor din Liga I de fotbal.
Din pacate atitudinea asta a lui ma deranjeaza, ma scarbeste....Modul in care da declaratii, ineptiile pe care le debiteaza, religia asta dusa la extrem, xenofobia fara limita. Din pacate dauneaza foarte mult echipei, dar sunt de acord cu tine, probabil ca e un rau necesar in unele cazuri...
Gigi, bufon sau nebufon, a bagat bani in case pentru oameni saraci, a bagat bani in biserici etc.
S-au vandut deja toate biletele la Steaua-Chelsea.
stai linistit nu s-au vandut toate, astia nu pun toate biletele la vanzare odata. vand mai intai inelul de jos dupa treptat mai baga bilete pe sus. nu aveau cum sa se vanda 50 000 intr-o seara.
Azi dimineata pe la ora 8.30 mai erau bilete doar la cele 2 peluze la inelele de sus. Eu am reusit sa comand 2 bilete. Intra pe Bilete Steaua - BileteSteaua.ro si ai sa vezi ca mai sunt zero bilete. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
da am vazut, totusi cred ca o sa mai bage vreo 20 000. ar fi ceva sa se fi vandut toate asa repede.