S-au pus în vînzare biletele pentru meciul din optimile Europa League cu Chelsea » 60 de lei la peluză! :: GSP.RO
Deci online au fost 35 mii bilete, restul la casele de marcat.
Printable View
S-au pus în vînzare biletele pentru meciul din optimile Europa League cu Chelsea » 60 de lei la peluză! :: GSP.RO
Deci online au fost 35 mii bilete, restul la casele de marcat.
Pai din cate stiu eu online se vand doar o parte din bilete, parca 25% sau 50% si dupa ce se vand acestea mai puteti sa le achizitionati la casele de bilete cand se pun in vanzare. Eu sunt fericit ca am reusit sa prin bilet la tribuna 1 :)
Eu nu am mai prins si acuma iau la peluza cu 160 ron de la bisnitari... cereau 15 mil pe un bilet la tribuna :)))))
du-te la casa ca se vor vinde la preturi normale :-? din pacate va trebui sa stai la coada
Fotbalul, lovit de inca un scandal URIAS de blaturi! FIFA a suspendat PE VIATA 33 de fotbalisti! Decizia luata astazi: - www.sport.roQuote:
Inca un scandal in care este implicata mafia pariurilor a fost demascat in fotbal, FIFA intervenind imediat pe langa autoritatile chineze, dupa ce acestea au arestat nu mai putin de 58 de fotbalisti si oficiali ai unor cluburi printre care si Shanghai Shenhua, fosta echipa a lui Didier Drogba.
Potrivit site-ului oficial al Federatiei Internationale de Fotbal, toti cei 58 de oameni de fotbal implicati in scandalul de blaturi au fost suspendati pentru aranjarea unor meciuri, dar si pentru luare de mita.
Mai mult, oficialii FIFA au decis sa acorde cate o suspendare de 5 ani de zile pentru 25 dintre cei 58, restul de 33 fiind suspendati PE VIATA.
Investigatile incepute in urma cu cateva saptamani vizeaza mai multe meciuri din perioada 2010-2012, iar FIFA a colaborat indeaproape cu autoritatile chineze.
FIFA, INTERPOL, dar si autoritatile din China continua investigatia.
Barca - Real 1-3 pe Camp Nou. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil::evil::evil::evil::evil:
Un pronistic pt urmatorul meci Real Madrid - "barzelona" ...eu zic ca o sa bata Real Madrid cu 2-0 .:D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
MM a anuntat ca mai are 200 de bilete pe care le va da celor care se duc la meciul cu Gaz Metan.
premier league nu e la fel fara joey si fara bibotelli..pacat ca au plecat:(
Care ati comandat bilete online la Steaua-Chelsea le-ati primit?
In ce zona a stadionului se vede cel mai bine la peluza sus jos.....tribuna sus ..jos?ms
la mijloc :P
---------- Post added 28-02-2013 at 07:55 PM ----------
http://youtu.be/n_JisxlR7a0
http://www.lelcomedygold.com/img/robben.gif
adica tribuna. cel mai bine cred ca se vede de jos,dar nici sus daca stai pe randurile din fata nu e rau.
Mi-au sosit azi biletele la meciul steaua-chelsea, la peluza, inelul 3, penultimul rand. :O):O):O)
sa-ti iei binoclu ;))
Si mie mi-a venit biletul :) tribuna 1 inelul 2 :) ne vedem la meci si sper sa avem un adevarat spectacol si sa castige steaua si real madrid in seara asta :)
Man eu mi-am spus o părere nu cred ca trebuia sa ai reacţia asta, in fine bafta la vânzare!
---------- Post added 05-03-2013 at 10:53 PM ----------
Gooooool Sergio Ramos! 1-0 pt Utd :p
---------- Post added 05-03-2013 at 10:59 PM ----------
Cartonaş roşu meritat, Dodel a luat pt acelaşi lucru. Daca nici acum Real nu se califică...
---------- Post added 05-03-2013 at 11:05 PM ----------
Penalty si încă un cartonaş roşu, neacordate, deci nu are ce sa mai comenteze Sir Alex ;)
---------- Post added 05-03-2013 at 11:08 PM ----------
Goooooooooool Reeeeal, senzaţional şutul. Hai inca un gol sa dorm liniştit :p
---------- Post added 05-03-2013 at 11:11 PM ----------
Gooooool Real, somn uşor, s-a făcut dreptate! Daca mai câştiga si Steaua joi...:D