1-0 pt Barca:))
Printable View
1-0 pt Barca:))
1-0 Manchester!!! :X
iti vine sa razi atunci cand te uiti la cum joaca echipele noastre si cum joaca astea straine=))....mare diferenta
vroiam sa zic 2-0:))) =)))/...
Mr.Gamer98 am zis si eu asta pe thread-ul cu Steaua...uite-i pe astia cum se misca cum dirbleaza ce repede isi aseaza mingea,la noi....
pacat de golul lui manchester, chelsea a cam dominat repriza
@%@%@%@%@ bulanul lor , meci de meci , meci de meci
Hai Lucescule avem pretentii, macar de la tine.
Hai si tu chelsea, hai ca poti !!
dar pe ce progam e chelsea - man u ?
Dolce Sport
pacat, nu merita MU sa castige :|, mai ales ca Chelsea a avut un penalty clar in ultimele minute. in fine sper sa-o bata in retur :). imo finala de vis: chelsea - real madrid (:fanboy:)
Imposibil sa aiba loc o finala Real - Chelsea
Ba da, dar nu asta e problema /:)
Real nu o sa treaca de Barca iar Chelsea are meci greu in retur ;)
acum nu le mai dau 5 le dau doar 3
pt cine a uitat, un mic reminder in seara asta
http://www.youtube.com/watch?v=8tLPRV-U6ds
@tray vai cat am injurat la meciul acela :| chelsea si real madrid sunt echipele mele preferate din strainatate :)
anyway, daca tot suntem la capitolul reminder, cea mai frumoasa dubla pe care am vazut-o live :D
http://www.youtube.com/watch?v=5Qb5JBaHucw
Iar pentru cei care se plang ca Chelsea a fost furata de arbitrii, amintiti-va ce s-a intamplat in ultimele 3 meciuri dintre MU si Chelsea.
In ultimul meci David Luiz a meritat rosu la vreo 3-4 faze, si in schimb a primit Vidic 2 cartonase galbene la 2 faulturi.
Sezonul trecut, in primul meci, un gol dintr-o lovitura libera extrem de usor acordata. Gol foarte balbait, in care se vede clar intentia lui Drogba de a juca mingea din pozitie de offside.
Si in al doilea meci din sezonul trecut, golul de 2-0, golul care pur si simplu a cam asigurat titlul pentru Chelsea, a fost marcat din offside.
1-0 Maaaanchesterr!
Sa vezi cum pierdem calificarea :-j
2-1 Maaaanchesterrrr!!!
^:)^ Glory glory Man. United! ^:)^