Sa castige Chelsea ca Manchester sa fie motivata cu in finala cu barcelona
Printable View
Sa castige Chelsea ca Manchester sa fie motivata cu in finala cu barcelona
1-0 :))
Să curgă golurile :D
S-a terminat, insa nu sunt suparat, am avut campionatul acesta o serie de 9 meciuri la rand fara victorie, totusi am reusit sa ne batem la titlu pana in ultima etapa, asta spune multe.
Urmăreşte careva Brăneşti - Oţelul ?
Frumos Gol. :x 0-1.
Cum sa nu? De 2 saptamani astept meciul asta.
Cu mult noroc,am reuşit să invingem dar mna,mai trebuie să dăm şi noi goluri �n minutul 90. Timişoara a c�ştigat la greu meciuri �n ultimele minute.
:)). Dacă era să se-nt�mple stelei sau timişoarei sau oricărei echipe mari din rom�nia,mai mult ca sigur n-aţi mai fi zis nimic.
http://www.youtube.com/watch?v=KZSKL9pYz4I
Are you watching, Merseyside?
Au fost din offside. :)
Acum,după meciul cu Timişoara mai aveţi ceva de comentat ? Şi acum ar trebui să ziceţi c-au ţinut arbitrii cu noi.
In aceasta seara este finala UEFA Champions League Barcelona-Manchester Utd.Oare cine va castiga?
MANCHESTER!!! :evilf:
http://www.youtube.com/watch?v=H-o_HsqMmxQ
1-1
Bineeeeee Wazzzzzzzzzaa!
Un meci foarte bun si echilibrat, cu putin mai multa dominare din partea Barcelonei. Imi place ce vad si se vede clar clasa echipelor.
Sper sa revina Manchester.
Game over ! Pacat, incepe sa ma enerveze Barcelona, prea pupata in posterior a devenit in ultimul timp, si a mai si atras milioane de "fani" care nici macar nu stiu, fara doar si poate, echipa din 2005 sau ca Guardiola a fost si jucator.
O vad toti echipa fair play-ului si il fac pe CR "diver", dar ce fac ei in ultima vreme e mult mai grav, plus ca "tiki-taka" asta mi se pare un mare jeg, e singura echipa care pur si simplu ma adorme in fata TV-ului, 1000 de pase de 5m si 10 pase bune prin care dau 4 goluri.
Pasa in spate, pasa in dreapta, pasa in spate, pasa in stanga, si dupa 30 de minute se gandesc si ei sa bage o filtranta, doar ca, pana sa vad golul adorm sau schimb canalul. :(
Si bine toti zic Messi > CR: cu echipa asta normal ca in meciurile directe Ronaldo n-are nicio sansa cand si daca vrea nu poate sa atinga mingea mai mult de 10 ori pe meci, ar trebui sa aiba Realul un mijloc la fel de bun si doar atunci iti dai seama care-i mai bun dintre ei. Pana la urma Ronaldo a facut ceva treaba in Premier League, unde marcajul e mai strans si fundasii sunt mult mai "duri", e clar ca Premier League, ca si campionat, este peste La Liga, iar pe Messi nu l-am vazut inca pe acolo fara Xavi si Iniesta.
No bun, acuma 3 luni trebuie sa evit subiectul Varzelona ca altfel o sa-mi fac nervi la greu, maine nu ma uit deloc pe canalele de sport, si nici la desemnarea trofeului nu ma uit. :>
Problema e ca daca intru in FIFA Online o sa vad in fiecare minut celebrul logo si tot ma enervez. =))
esti cam frustrat...a cui e vina ca Ronaldo sau alti jucatori nu ating mingea cand joaca cu Barcelona?fotbalul e joc de echipa si Barcelona e clar cea mai buna echipa din lume.ca nu iti place tie stilul de joc e partea a 2-a.mie mi se pare spectaculos,daca urmaresti ce pase dau,cum ating jucatorii mingea,ce suturi,driblinguri...
Glory, Glory, Fail United :))