Arbitrul nu a vazut oare reactia jucatorului astfel incat sa-si puna niste intrebari ? Cum sa-ti para rau daca ai "dat" gol ? Ala saracu' era nervos ca a ratat, cand colo arbitrul valideaza golul ...
Baraj CM Brazilia 2014
Grecia - Romania
Portugalia - Suedia
Ucraina - Franta
Croatia - Islanda
PS e bine pt noi, măcar avem o şansă![]()
Va imbatati cu apa rece...la ce aparare au grecii, si la ce atac avem noi, e destul de clar. De aia preferam Croatia, acolo in aparare era o paine de mancat.
In schimb sincer ma mir ca au fost tragerile pe bune, nu ma asteptam...![]()
Eu spun ca avem sanse cu Grecia, celelalte echipe ne dădeau cu terenul in cap. Sa nu uitam ce echipa au croaţii de la mijloc in sus si ce aparare avem noi...Goian
Pt noi e bine ca returul il jucam acasa
PS @kragod până la urma a fost pe bune tragerea![]()
Croatii au nume, dar nu au echipa, au un antrenor care nu stie sa ii motiveze. S-a distrat Belgia cu ei acasa la croati( bine, belgienii prind cel putin sferturi la mondiale, dupa parerea mea)..
Antrenorul a fost schimbat după ultimul meci, eu rămân la părerea ca grecii sunt la acelaşi nivel cu noi.
Belgia daca nu ma înşel are sansa a V-a sa câştige CM![]()
Cu alte cuvinte se putea mult mai rau, avem totusi o sansa din 9Cred ca Grecii sunt peste noi asa ca avem noroc. Cat despre Belgieni prind primele 6 locuri.
LIVE TEXT Steaua – Basel | Revista Kamikaze
O ocazie bună să vă reamintim ultimele 19 rezultate ale celei mai bune echipe din România în grupele Champions League:
Steaua – Lyon 0-3
Steaua – Real Madrid 1-4
Real Madrid – Steaua 1-0
Steaua – Dinamo Kiev 1-1
Lyon – Steaua 1-1
Slavia Praga – Steaua 2-1
Steaua – Arsenal 0-1
Sevilla – Steaua 2-1
Steaua – Sevilla 0-2
Steaua – Slavia Praga 1-1
Arsenal – Steaua 2-1
Steaua – Bayern 0-1
Fiorentina – Steaua 0-0
Steaua – Lyon 3-5
Lyon – Steaua 2-0
Bayern – Steaua 3-0
Steaua – Fiorentina 0-1
Schalke – Steaua 3-0
Steaua – Chelsea 0-4
Apoel a ajuns acum vreo 2 sezoane in sferturi, nu e vorba doar de bani. Se poate face performanta pana la un anumit nivel si cu bani putini, dar investiti cu cap. Sa nu mai zic ca CFR-ul si Urziceniul s-au descurcat mai bine in grupe.
L.E:
Schalke U19 - Steaua U19 3-0
Schalke - Steaua 3-0
Steaua U19-Chelsea U19 0-4
Steaua - Chelsea 0-4
Steaua U19 - FC Basel U19 1-1
Steaua - FC Basel 1-1
Bookmarks