Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 164 of 360 FirstFirst ... 64 114 154 162 163 164 165 166 174 214 264 ... LastLast
Results 3,261 to 3,280 of 7199

Thread: Fotbal

1. #3261 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    multa lume nu stie ca "cocalardo" doneaza foarte multi bani si participa la foarte multe actiuni de caritate si in special ii viziteaza pe copii bolnavi, nu se afiseaza in mod public si probabil din acest motiv nu se stie. si isi respecta fanii.

https://sports.yahoo.com/blogs/dirty...155950192.html
    http://www.express.co.uk/news/showbi...ving-treatment
    http://rt.com/sport/football/ronaldo...al-madrid-237/
    http://sports.yahoo.com/blogs/dirty-...210854302.html
    Ronaldo, known for his efforts to help children overcome debilitating diseases, skips the ink so that he can continue to donate blood. In many countries, a new tattoo can affect how often a person donates blood, with a waiting period between six months and a year employed as a precaution against cross-contamination and diseases like hepatitis.
    aici dupa ce a lovit un suporter la un sut cu mingea:

si in vizita la spital:

cautati pe youtube sunt multe videouri de acest gen.

2. #3262 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Dap, CR7 are intr-adevar calitatile lui, doneaza o caruta de bani, sunt multi care nu fac asta.

3. #3263 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nea Pizzi vrem la "ieuro" 2016
    0:58

4. #3264 SP
    Back on-topic va rog, avem un modial atat de interesant si va ramane in istorie ca unul dintre cele mai bune . De abia astept astazi olanda chile si mexic croatia. Mi-as dori sa treaca mexic, mi-au placut mai mult si in plus i-au furat arbitrii ca in codru, 2 goluri anulate la meciul contra celor de la camerun

5. #3265 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu uita ca si Croația a fost furata cu Brazilia

6. #3266 SP
    De acord, si eu tot Mexic as vrea sa mearga, dar nu cred ca se va intampla. Mie tot timpul mi-a placut cum a jucat Mexic in turnee, si parca tot timpul a avut ghinion.

7. #3267 SP
    bravo mexic frumos meci o sa vem niste optimi extrem de interesante, ce nebun e antrenorul mexican

ps: din pacate iarasi am avut erori mari de arbitraj, ce naiba, nu exista meci fara o eroare. culmea e ca mi-a placut cum a arbitrat cel din gambia, de la olanda chile

8. #3268 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Imi era indiferent de cine se califica dintre cele doua, deoarece ambele au jucat un fotbal excelent, insa, mare pacat de ''gramada'' de erori de arbitraj. Oricum, felul in care sa bucurat antrenorul mexican a fost ceva special...parca si eu ma simteam mai fericit si cu toate ca eram impartial de cine se califica, eram bucuros ca au eliminat pe croati.

Si cum a spus AndRewqp, ''mondial interesant si va ramane in istorie ca unul dintre cele mai bune''. Adevar graieste. Mai mult decat la acest mondial la ce sa te astepti, goluri cu duiuma, meciuri spectaculoase, echipe putin mai slabe care isi dau sufletul pe teren si castiga, chiar si impotriva ''granzilor'', si inca nici nu e gata, nici nu vreau sa ma gandesc ce spectacol va fi odata cu terminarea grupelor. Ar fi fost si mai ok daca erau mai putine erori de arbitraj, dar poate dupa acest stagiu se mai indreapta putin lucrurile.

9. #3269 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Va ramane in istorie ca fiind cel mai bun de pana acum dar si cu cel mai slab arbitraj pe care l-am văzut vreodată

10. #3270 SP
    ce nebun e Herrera asta ) doamne, mi-l si imaginez pe Piturca facand asta

si acesta este antrenorul angliei, cum sa te prezinti cu el la un campionat mondial, saracu ce fata nevinovata are

11. #3271 SP
    Putea sa vina mama antrenorilor din lume, cu jucatorii aia nu ai cum sa ajungi departe la CM. Britanicii au fost slabi INTOTDEAUNA!

12. #3272 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Daca si englezii au fost slabi INTOTDEAUNA ...

13. #3273 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt complet de acord. Si eu am avut mereu impresia ca sunt prea laudati pentru performantele (sau lipsa) lor. In campionatul lor intern cei mai buni jucatori sunt cei veniti din alte tari. Ma bucur sa ii vad plecand.

Mie imi pare rau de Croatia. Astia ne-au batut in '98 chiar de ziua mea. Imi venea greu sa cred ca de ziua mea nationala Romaniei poate sa piarda, dar s-a intamplat. Au dat gol din penalty in ultimul minut al primei reprize si ne-au trimis acasa. Aveam doar 7 ani, dar de atunci am tinut mereu cu ei, mai ales ca i-au batut si pe nemti bine de tot in sferturi. In '98 trebuia sa fie campioni, mi-a placut cel mai mult de ei. Franta era tara gazda si a fost destul de ajutata de arbitrii in meciul din semi.

14. #3274 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Iti pare rau de ei pentru ca ii simpatizezi, insa, echipa lor de la acest mondial a fost praf. Nu aveau nicio sansa in fata Braziliei si a Mexicului.

15. #3275 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu cred ca au fost si demoralizati dupa meciul cu Brazilia. Antrenorul lor a si spus ca ii venea sa scoata echipa de pe teren. Sunt de acord ca nu au avut o echipa la fel de buna precum la campionatele anterioare. De la Modric asteptam mai mult.

16. #3276 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Nu are nicio legatura. Era imposibil pentru ei sa bata Mexicul. De Brazilia nici nu mai vorbesc. Tocmai de aia au ramas sa se bata pentru locul 3 cu echipa Camerunului.

LE: Ce declaratii total aiurea. Sa scoata echipa de pe teren. Sa fim seriosi. De aia nici nu pot sa-I sufar, echipa de femei. Au fost furati la un meci si gata, se vor resimti la urmatoarele 5 campionate mondiale din cauza asta. C'mon.

Le-au transmis pe ambele. Unul pe TVR1 si celalalt pe TVR2. Asa le vor transmite acum.

17. #3277 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu comentez, nu am putut sa vad meciul de aseara, TVR a transmis doar meciul Braziliei.

18. #3278 SP
    Junior Member throne's Avatar
    Caut o sursa de rezultate si program cu meciurile la campionatul care se desfasoara inca la fotbal in Brazilia. Imi dati va rog niste surse? Si daca stiti cumva si o aplicatie pentru mobil... Multumesc!

19. #3279 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Poti sa intri pe siteul FIFA.Ai programul cu timpul convertit la orele de la noi si rezultatele antecedente.

20. #3280 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hai Italia, hai acasă

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.