Imi pare rau, dar inseamna ca nu ai inteles nimic din ce am zis.
Lesinati, nelesinati, nu ai cum sa faci treaba cand tu vinzi tot ce ai mai bun si nu iei nimic in loc. E atat de simplu!
Pai el zicea ca a fost inlaturat de la echipa, right? Oricum, nasol ca v-a plecat si preparatorul fizic, conteaza foarte mult.
A plecat pt ca gigi nu mai voia decât sa facă bani...
Stiu a fost bun Reghe, eu nu l-am înghițit, nu mai stau sa scriu motivele. Bleah
UEL
Grupa G
Dinamo Kiev
Steaua
Rio Ave
Aalborg
Grupa D
Salzburg
Celtic
Dinamo Zagreb
Astra
Erau echipe in urna 1 mai bune decat Dinamo Kiev, erau echipe in urna 3 mai bune decat Rio Ave. Deci in cazul asta nu mai intervenea coeficientul in niciun fel![]()
De vreo 11 ani numai asta aud din partea rivalilor. Vorbe multe, rezultate in Europa nu prea...
Nu am fost deloc rautacios sau malitios, pur si simplu am expus un fapt real si nici nu am contestat performantele stelei. Cand in loc de Inter, Sevilla si Spurs iti pica Dinamo Kiev, iar cand in loc de Saint-Etienne, Feyenoord si Everton iti pica Rio Ave, eu cred ca e vorba de noroc si atat.
Si eu la fel, cred ca in aceste momente ar trebui sa țineți pumnii echipelor românești, mai ales voi si bineînțeles dinamovistii. Sa adune Steaua si Astra puncte si poate după ce ieșiți din insolventa vă calificați direct.
PS si aia de la Chelsea au avut noroc ieri, nu contează daca esti sau nu cap de serie
O sa tin pumnii stelei, cand o sa inghete iadul. Astrei ii doresc din tot sufletul sa castige tot (inclusiv campionat). O merita.
uite eu nu sunt rau si eu ii tin pumnii lui dinamo sa nu se desfinteze. daca nu vor investi in urmatoarele zile in transferuri, Steaua nu se califica!
Bookmarks