Am ramas fara cuvinte, nu imi vine sa cred ce meci. Bravo Liverpool. Nu tin cu ei de obicei dar ma bucur ca se califica echipa Engleza.
Am ramas fara cuvinte, nu imi vine sa cred ce meci. Bravo Liverpool. Nu tin cu ei de obicei dar ma bucur ca se califica echipa Engleza.
Meciul asta s a văzut ce înseamnă un antrenor adevărat, respect Klopp
Sent from Xbox Dashboard
Respect Liverpool , respect Klopp!!
Si mie imi pare rau ca nu am prins meciul , din minutul 77 m-am uitat.
Lovren si a dorit el un gol BANDITU, când prindea mingea când trăgea niște rachete supersonice in tribuna)))))
Adevărat, dar după dezamăgirile pe care le-am trăit în ultimul timp nu am mai sperat, mai ales acum când era vorba de Borussia, favorita la câștigarea EL. Cred că am pierdut un meci ca în 2005 cu Milan![]()
Si uite cum s-au inversat rolurile , pleaca cu prima sansa baietii lu' Klopp. As vrea sa se intalneasca in finala cu echipa lu' Il Luce.![]()
Yup, neașteptat rezultatul. Poate au fost prea emotionati jucatorii lui Dortmund, de mult nu i-am mai vazut atat de nedeterminati. Cred ca la asta s-a rezumat totul, pentru ca din punct de vedere al calitatii și disciplinei tehnice sunt mult peste Liverpool, dar totusi au pierdut. Eu asta cred ca a fost. Iar Liverpool au avut spirit si determinare. Poate într-un an sau doi chiar construieste Klopp o echipa puternica, timp si bani sa aibe.
Eu insa tin cu Shaktar si Sevilla![]()
Dacă primește banii pe care i-a primit si Bucătarul 2 (Brendan), face echipa buna. O să fie greu, echipele mari s-au fript anul ăsta cu Leicester. Dacă se aleg cu nea Mircea în semi nu cred ca vor avea probleme. Cu Villarreal e mai nasol, dar ce a fost mai greu a trecut.
Dacă găsiți meciul pe undeva lăsați un link, as vrea sa il descarc si eu.
LE: L-am găsit în format HD de pe Sky Sports
Să văd dacă nimeresc meciurile:
UCL: Real - Bayern și City - Atletico
EL: Liverpool - Shakhtar si Villarreal - Sevilla
LLE: Va recomand un articol foarte bun, cam rar pe la noi mai ales pe "Prost Port"
Ştucan, despre cum a trăit un veteran de la Istanbul meciul anului: "Liverpool ştie ce are de făcut. A mai făcut!"
Bookmarks